Prepoznajete li ovog dečaka? Godinama ga nema u javnosti, a glasine o njemu ne prestaju (FOTO)

16.02.2024

08:30

0

Već dugo se nije ni oglašavao ni pojavljivao na javnim događajima

Prepoznajete li ovog dečaka? Godinama ga nema u javnosti, a glasine o njemu ne prestaju (FOTO)
Da li znate ko je dečak sa fotografije? - Copyright Facebook pritnscreen/ Milan Stankovic

Kada pogledamo neke fotografije naših poznatih kada su bili deca, ne možemo a da se ne zapitamo koliko su onog lepog i čistog iz detinjstva poneli sa sobom danas. 

Jedan od onih koji je uvek pomalo bio dete u duši nalazi se na fotografijama koje možete videti u galeriji ispod, a mnogi ga, možda, ne bi prepoznali. 

Ove fotografije je delio na društvenim mrežama i uvek su privlačile veliku pažnju, a pre svega su svima bile i ostale specifične njegove oči. Da li znate ko je u pitanju?

Ako ste rekli da je Milan Stanković, bili ste u pravu.

Milan je detinjstvo proveo sa mamom i sestrom, koje možete videti na fotografijama, a koje su mu uvek bile velika podrška. Iako se pričalo i pisalo o tome da mu kao detetu nije uvek bilo lako, on nije dozvoljavao da ga to definiše, već je želeo da od sebe napravi veliku zvezdu.

Bio je na dobrom putu, pre nego što se pre nekoliko godina povukao i rešio da se posveti crkvi i religiji. Već dugo njegova publika čeka da snimi novu pesmu, barem jednu, i da se vrati na scenu, a postojale su glasine da će se to možda i desiti. 

ATAImages/M. M.
Milan Stanković

Međutim, Milan se već duže vreme nije oglašavao, čak nije dozvoljavao ni da ga neko uslika, a poslednje što se znalo o njemu jeste da je sarađivao sa Jelenom Karleušom na njenom albumu "Omega", za koju je uradio pesmu "Ludilo".

Tada se pričalo da je Milan u studiju i da radi na svojim projektima, ali to niko, sve do sada nije potvrdio. Da li će se desiti i hoće li se vratiti na scenu, kojom je znao dobro da vlada, pokazaće vreme.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike