Kim Kardašijan upozorila Kanjea Vesta da "obuče" suprugu kada je sa njihovom decom

16.02.2024

17:00

0

Izgleda da je ispoštovala ovaj zahtev

Kim Kardašijan upozorila Kanjea Vesta da "obuče" suprugu kada je sa njihovom decom
Razvedeni: Kanje Vest i Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Supruga Kanjea Vesta, Bjanka Čenosri, u javnosti je poznata po svojim oskudnim i često neprimerenim izdanjima zbog kojih nailazi na brojne osude. 

Sada je zbog toga reagovala i njegova bivša supruga Kim Kardašijan, a sa kojom ima troje dece. Naime, izvori za strane medije tvrde da je starleta zapretila bivšem suprugu da Bjanka mora da se obuče kada provodi vreme sa njihovim naslednicima. 

Profimedia
Kanje Vest i Bjanka Čensori

- Kim je upozorila Kanjea da ne dozvoljava Bjanki da se tako oblači u blizini njihove dece. Zaista je iznenađena šta je dozvolio svojoj ženi da takva napusti kuću - rekao je izvor za Daily Mail. 

Izgleda da je Bjanka ispoštovala njene zahteve, pa za razliku od većine polugolih slika, na onima sa mališanima nosi obično široke stvari i duge pantalone. 

Inače, tokom braka sa Kim, Kanje joj je zabranjivao da se oskudno oblači, dok njegova sadašnja supruga svakim novim stajlingom diže prašinu za sobom. Jedan od poslednjih, ali i najskandaloznijih jeste bio onaj u kome je prošetala do studija u Los Anđelesu. Bjanka je tada na sebi imala samo providnu kabanicu, a slovima je prekrila intimne delove. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike