"Nemam vremena za ljubav!": Barbara Bobak tvrdi da slobodne dane provodi sa mačkom, a ovakve poruke joj stižu od udvarača

16.02.2024

15:07

0

Najviše je ispunjava rad u studiju

"Nemam vremena za ljubav!": Barbara Bobak tvrdi da slobodne dane provodi sa mačkom, a ovakve poruke joj stižu od udvarača
Barbara Bobak - Copyright ATAImages/ A.A.

Barbara Bobak je za kratko vreme postala jedna od najvećih estradnih zvezda, a kada je reč o nastupima, datumi su joj maltene prebukirani. 

Međutim, pevačica je odlučila da sebe malo poštedi, te je nedavno smanjila broj nastupa.

– Ne nastupam svaki dan. Do Nove godine sam nastupala četiri puta nedeljno, a sada sam malo smanjila. Nije mi teško, moj organizam se ne slaže sa time, ali psihički mi ne pada teško. Sreća, pa ne padam od umora i ne padam u nesvest. Ne kolabiram, nije mi još uvek teško, mlada sam i imam snage – ispričala je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Barbara Bobak

Njeni fanovi koriste svaku priliku da je iznenade, pa joj se na svirkama još uvek nisu dešavale neprijatne situacije.

– Ne dešava se ništa, svi su mi nastupi su mi isti. Super je žurka i energija. Osim jedne priče koju sam ispričala više puta, ništa mi se neprijatno nije desilo. Lepo je sve i sve je super. Fanovi me često obraduju, a najviše devojke koje drže moje fan profile. Dobijam uvek neke interesantne poklone, karikature i svašta nešto. Čarape sa slikom moje mačke. Album za sličice, stvarno svašta nešto – ispričala je ona.

ATAImages/ M.M.
Barbara Bobak

Nema vremena za ljubav

Posle raskida sa Darkom Lazićem, Barbara se nije u javnosti pojavljivala sa novim partnerom, a kako kaže, nema vremena za ljubavni život. 

– Nemam vremena za ljubav! Odmaram se tako što provodim vreme sa svojom mačkom, sa svojom porodicom, sa najboljom drugaricom idem u spa, gledam filmove, jedem – ispričala je kroz osmeh.

Muškarci joj se često nabacuju putem društvenih mreža, ali joj takve poruke ne privlače pažnju. 

– Dobijam poruke, svaka ženska osoba ih dobija. One glase, „Ćao lepoto“,“Ej ćao, baš si lepa“ i to je to. Muškarci nisu nikad ni bili kreatvni – rekla je Barbara.

Iako joj se dopadaju svi kandidati za "Pesmu za Evroviziju", Barbara ima svog favorita.

- Zejna je najbolja! Njena pesma mi se najviše dopada – otkrila je Bobakova za Grand.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike