Milan Stanković rešio da se vrati na estradu? Povukao šokantan potez, a sve radi na nagovor koleginice

12.09.2023

08:40

0

Sve se priprema u tajnosti

Milan Stanković rešio da se vrati na estradu? Povukao šokantan potez, a sve radi na nagovor koleginice
Milan Stanković - Copyright ATAImages/ M.M.

Na radost njegovih brojnih fanova, Milan Stanković bi, navodno, uskoro mogao da se vrati na estradu u velikom stilu. 

Naime, Milan je, kako se piše u domaćim medijima, rešio da uđe u muzički studio i snimi pesmu za koju je odavno sam uradio muziku i tekst.

Kako se pisalo, pevač je trebalo da postane iskušenik manastira Podmaine u Budvi, ali odlukom bratstva ovog svetog mesta, to se još uvek neće desiti, jer oni smatraju da još mora da se usavršava da bi započeo takav život.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milan Stanković

- Milan i dalje ima želju za monaštvom. To uopšte nije upitno. Ali nakon što mu je iguman manastira u kom je boravio uskratio blagoslov za iskušeništvo, jer je smatrao da je još rano za taj korak u duhovnom životu, on je to prihvatio, pa se posle nekoliko dana spakovao i krenuo za Beograd. Tu je došao na ideju da se opet posveti muzici na svoj način i da estradi pokaže sebe u nekom novom svetlu - navodi izvor i dodaje:

- Odmah je otišao u muzički studio i snimio pesmu, što se kaže iz prve. U pitanju je jedna od njegovih najemotivnijih pesama koje je ikada otpevao, a za koju je autor muzike i teksta. Toj odluci je najviše kumovala, ni manje ni više, nego Jelena Karleuša, koja ga je svakodnevno nagovarala da se aktivira. Milan se u početku nećkao, ali kada je video kako ga ona hvali na sva usta i podržava i kako su svi sa oduševljenjem prihvatili baladu "Ludilo", koju je on za Jelenu napisao dok je bio u manastiru, rešio je da doradi tekst i njegova nova, povratnička pesma je završena.

ATAImages/Antonio Ahel
Milan Stanković

Milan je, inače, na svom nalogu na Instagramu ostavio objave koje su nastale još pre tri i više godina, uglavnom profesionalne.

- Da bi otvorio novo poglavlje u životu i karijeri, Milan je sakrio slike sa Instagrama na kojima ima dugu kosu i ostavio samo one profesionalne, vezane za muzičku karijeru. Iako se poslednjih godina retko oglašavao na društvenim mrežama, njegove objave su uglavnom bile vezane za posete crkvama i manastirima, odakle je objavljivao fotografije. To su mnogi shvatili upravo kao nagoveštaj povratka muzici i bili su u pravu. Pesma će izaći uskoro bez najave. Milan zasad ne planira da se vraća nastupima, niti želi da daje intervjue. Svi navijaju i za duet s Karleušom, tako da ništa nije nemoguće. Za ovu njegovu odluku zna vrlo mali broj ljudi, a među njima su i Rada Manojlović i Vesna Zmijanac, koje su oduševljene i jedva čekaju da Milan zablista starim sjajem - završava izvor Kurira.

ATAImages/Antonio Ahel
Milan Stanković

Podsetimo, Jelena Karleuša je hvalila Milana, rekavši da je i ranije želela da radi sa njim, ali da je to tada stopirao Saša Popović

Kako je istakla, Milan je njoj poklonio muziku za pesmu "Ludilo", koja se našla na njenom albumu "Omega".

Takođe, Rada Manojlović je nedavno izjavila da je sigurna da će Milan i ona obnoviti poslovnu saradnju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike