Milan Stanković slikao punu šaku suplemenata: Mnogi misle da preteruje (FOTO)

17.10.2023

19:40

0

Izazvao buru komentara

Milan Stanković slikao punu šaku suplemenata: Mnogi misle da preteruje (FOTO)
Milan Stanković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Milan Stanković napravio je pauzu u svojoj uspešnoj karijeri i povukao se sa scene. Dok njegovi fanovi željno iščekuju poratak na estradu, Milan se okrenuo religiji, te je poznato da dane van scene provodi u manastirima. 

Spekulisalo se i da planira da se zamonaši, ali za sada to nije slučaj.

Milan je sve vreme aktivan na društvenim mrežama, pa radoznali tu mogu da vide koliko se fizički promenio. Ovakve fotografije uvek privuku mnogo pažnje, ali ovog puta je pažnju privukao sasvim drugačijom objavom. Reč je o suplementima koje je Milan slikao, a mnogi misle da je ova doza preterana. 

Printscreen/Instagram/milanstankovic
 

Podsetimo, Milan je i dalje u dobrim odnosima sa svojom bivšom devojkom Radom Manojlović, a ona je otkrila i da se redovno čuju, pa je zbog toga bila iznenađena kada je saznala da je Milan slikan na jednoj rejv žurki. 

- Molim? Bože sveti. Nisam čula da je bio na nastupu, otrgao se kontroli, nismo se čuli dva dana i evo šta je uradio. Ja ga vučem i da se vrati iz duhovnog života u civilizaciju i ljude. On ga baš pretera - ili će da se zamonaši ili da ide u provod, ne može to tako - izjavila je Rada za Blic.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike