Aleksandra Prijović se nudi Hrvatima za dvogodišnji ugovor: Pregovori oko koncerata još traju!

14.02.2024

11:42

0

Oglasio se direktor Sportskog centra Višnjik

Aleksandra Prijović se nudi Hrvatima za dvogodišnji ugovor: Pregovori oko koncerata još traju!
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/M. M.

Neizvesno je da li će pevačica Aleksandra Prijović održati koncert u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru, jer su pregovori još u toku nakon što je gradonačelnik Branko Dukić demantovao da je isti zabranio.

Potom je direktor Sportskog centra Višnjik, u okviru kojeg se nalazi dvorana, Denis Karlović potvrdio kako se o koncertu Prijovićeve, ali i nekih drugih zvezda intenzivno pregovara.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Prijović

– Gradonačelnik Dukić je dao jasnu i nedvosmislenu izjavu kako je on protiv svake zabrane koncerata te da je na upravi Višnjika da radi i povećava prihode raznoraznim događajima. Sportskom centru Višnjik su ti prihodi neophodni i mi se tako ponašamo po tržišnim principima vezanim za organizaciju koncerata, sajmova i sportskih događanja. Aleksandra Prijović je jedan od onih izvođača koji nam se nude u paketu za dvogodišnji ugovor. Naša politika je bila da se nikad ništa ne objavljuje dok se ne potpiše ugovor, a koji u ovom trenutku još nije potpisan. Ako i kad bude potpisan obavestićemo javnost - rekao je Karlović, prenosi Zadarski list.

On je pojasnio kako je u pitanju paket od osam koncerata, četiri u ovoj i četiri u sledećoj godini.

– Radi se o izvođačima koji mogu napuniti dvoranu. Među njima su neka od najpopularnijih imena hrvatske estrade. Dogovaraju se finansijski uslovi s organizatorima ovih koncerata, grupacijom četiri, pet radijskih kuća. Nadam se da će pregovori uroditi plodom i da ćemo postići dobre finansijske uslove - zaključuje on, pa dodaje:

ATAImages/ M.M.
Aleksandra Prijović

- Ova grupacija radija s kojom pregovaramo najbolja je u organizaciji i promociji koncerata u Hrvatskoj. Dokazani su na tržištu. To nam je velika šansa da napravimo iskorak u tom smeru i ponovo povećamo prihode i u tom smislu se i pregovara - ističe direktor SC Višnjik dodajući kako koncert Prijovićke nije, kako su preneli mediji, trebao biti u maju ove godine, budući da još ne znaju kada bi nastupila u Zadru, a što će se znati kad se usaglase detalji ugovora.

– Juče sam dogovorio sa slovenačkom grupacijom veliki rok koncert, a ugovor bi trebalo potpisati do kraja nedelje. To je izvesno - zaključuje Karlović.

Sportski centar Višnjik je na svojoj internet stranici objavio kako će se od marta do maja ove godine održati tri estradna spektakla te su time najavili koncerte Severine, Jelene Rozge i plesne trupe Lord of the Dance.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike