Nikolina Pišek oprema kuću, u kojoj je trebalo da živi sa Vidojem! Voditeljka ushićena, ovako teku radovi (FOTO)

13.02.2024

17:07

0

Svekar je prvo zabranio prodaju vile

Nikolina Pišek oprema kuću, u kojoj je trebalo da živi sa Vidojem! Voditeljka ushićena, ovako teku radovi (FOTO)
Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikolina Pišek opisala je kako je vila u zagrebačkom naselju Šestine u fazi opremanja.

Voditeljka je sklopila dogovor sa jednom firmom, koja je radove već počela, a sve je objavljeno na Instagramu.

Naime, u sklopu priče, Pišekova je objavila snimak u kojem se vidi da su joj stigi ormani koje je poručila, a tu su i pregradna vrata.

 

Kako piše Informer, dom neopisivo liči na vilu koju je Nikolina gradila sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, a koja ima bordo fasadu. Ista boja zastupljena je i na terasi koju je voditeljka usnimila.

Sporna vila jednom je bila predmet prodaje, ali je Vidojev otac, Vitor Ristović poznatiji kao Miša Grof sprečio bivšu snaju u nameri da proda nekretninu za 1.700.000 evra.

Miša Grof je podneo tužbu protiv bivše snaje, koja će morati da sačeka da se proces završi. Voditeljka je, navodno, pokušala i da izda kuću, ali sada, po svemu sudeći, rešila da je opremi.

Stefan Tomasevic/ATAImages
Vidoje Ristović, Nikoline Pišek

 

- Beleška, spor, tužba 26. oktobra 2022. potvrda, obaveštenje o zaprimljenom elektronskom podnesku u pravnoj stvari između tužiteljke maloletne Ristović Matee i tuženih Ristović Nikoline i maloletne Ristović Une Sofije, koji se vodi pred Opštinskim građanskim sudom u Zagrebu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miša Grof

 

Pišekova je rekla kako se ceo proces odvija kako bi ona bila diskreditovana.

- Jedan taj predmet presuđen je u moju korist, a drugi je još u procesu. Matei nikad nisam osporavala ništa, ali njihove ambicije su malo prevelike. Sad stvarno mogu reći da više nemam porodicu s te strane. Sve je u rukama pravde i pravosuđa. Imam vrlo konkretne dokaze o svemu, tako da ti ljudi rade nepotrebne troškove. Sve ukupno je užasno i tendenciozno s njihove strane da me diskredituju i onemoguće, iako je vrlo jasno šta je po zakonu i šta kome pripada - izjavila je Nikolina i dodala:

- Međutim, oni pokušavaju da se uguraju u moju svojinu i vlasništvo, a ako ne, onda barem da uspore što je moguće više čitav taj proces kako bi ja izgubila ekonomsku snagu i iscrpela se sudskim procesima što je moguće više. A trenutno imam minimalno osam aktivnih procesa, ako ne i više.

Podsetimo, Miša Grof nedavno je izjavio kako će Nikolini uzeti sve od nekretnina, pa i vilu koju "ona ne da".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike