Vanesa Hadžens udala se u srcu džungle Maja! Džej Šeti bio je u ulozi matičara: Venčanica joj imala i plašt i veo! (FOTO)

11.12.2023

16:40

0

Ovaj dan će zauvek nositi u najlepšem sećanju

Vanesa Hadžens udala se u srcu džungle Maja! Džej Šeti bio je u ulozi matičara: Venčanica joj imala i plašt i veo! (FOTO)
Vanesa Hadžens i Kol Taker - Copyright Profimedia

Glumica Vanesa Hadžens i sportista Kol Taker zavetovali su se proteklog vikenda jedno drugom na večnu ljubav u Tulumu (Meksiko), u srcu džungle Maja. Venčao ih je Džej Šeti, nekadašnji monah, a sada čuveni pisac i lajfstajl guru, tokom čije su se meditacije koju je on vodio preko „Zoom-a" u oktobru 2020. i upoznali.

Vanesa ne krije da se namučila planirajući svadbu, a i cene venčanica veoma su je bile šokirale. Na kraju, ispostavilo se da je savršenu lokaciju dugo pratila onlajn i u jednom momentu tamo je planirala i kratak odmor. S druge strane, venčanicu joj je uradila Vera Vang, s velom i plaštom, o kakvoj je samo mogla da sanja, kao i haljinu za veselje koju je potom obukla.

 

 

- Najemotivniji momenat mi je susret pred oltarom i to svima savetujem, nemojte se ranije da se vidite. Kad sam videla Kola, mogla sam da padnem s nogu. Udahnula sam duboko i naterala se da koračam dalje - otkrila je ona, piše „Vogue", čiji je svadbeni odsek vrlo detaljno ispratio ovo venčanje, te dobio i ekskluzivne fotografije koje je glumica s dosta ponosa objavila i na svom Instagram profilu.

Par je, inače, sam pisao i čitao svoje zavete pred 100 najbližih prijatelja i članova porodice.

- To mi je bilo važno (da uradimo tako). I to bih isto svima preporučila. Najlepša je stvar biti toliko otvoren i ranjiv u vezi, pred svima dragima priznati ljubav. Bilo je prelepo - rekla je novopečena gospođa Taker, koja je još jednu veliku želju ostvarila tako što je luk pod kojim se udala ukrasila narandžastim nevenom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike