Kako je Keba upoznao svoju Olju: Ljubavna priča je počela bukvalno u snu, bežali su jedno od drugog, a onda se sve promenilo

11.02.2024

23:20

0

Pevač ni sam nije mogao da veruje šta mu se sve dešava

Kako je Keba upoznao svoju Olju:  Ljubavna priča je počela bukvalno u snu, bežali su jedno od drugog, a onda se sve promenilo
Olja i Dragan Kojić Keba - Copyright Instagram_oljakojic

Dragan Kojić Keba je već četiri decenije u braku sa suprugom Oljom, a njihova zajednica važi za jednu od najskladnijih na estradi. 

Iako Kebu često povezuju sa nekim drugim stvarima i šale se na njegov račun zbog izjava i poteza koje pravi, on je uvek isticao da je najponosniji na svoju porodicu, a jednom prilikom je otkrio i kako je sve počelo.

Naime, kako je ispričao, pre nego što je sreo svoju Olju, desile su mu se neke čudne stvari. On je nju sanjao, pa tek onda video u stvarnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja (@oljakojic)

- Olja je postala moja devojka, a da je nikada nisam video. Živeo sam tada u Loznici, spavao sam i sanjao sam da se ženim, a ja sam mislio da ću biti večiti neženja. Sanjao sam da se ženim, sanjao sam lik. Probudio sam se, stvarno je jastuk bio mokar od suza. Ja sam sav bio uplakan. Nije mi bilo dobro kada sam postao svestan: „Jao to je bio san, sreća“ - ispričao je Keba.

U tom "svadbenom snu" Kebi se jano ukazao lik jedne žene i to mu nije dalo mira. Danima je zbog toga bio vidno uzrujan, te je otišao do kafane da se malo opusti.

- Dođem u gradsku kafanu, kažem: „Jao nešto mi nije dobro, ajde nešto da tresnemo“, jedno sedam dana sam bio u bedaku zbog tog sna, stalno mi je taj lik bio u glavi, nikako da ga isteram iz glave, neće da ode - seća se Keba.

A onda se sve promenilo

Kebini prijatelji su, posle nekog vremena, odlučili da ga pozovu da peva sa njima na jednoj svadbi, a iako to nije isprva želeo, pristao je jer je bila dobra zarada. Tu je i upoznao Olju.

- Desilo se da smo se upoznali na jednoj svadbi u Velikom Selu kod Loznice. Na toj svadbi nije trebalo da budem. Nego su tad muzičari rekli: „Moraš doći, dolaze iz Mostara, puni su kao brodovi, proći ćemo dobro“ - priča on i otkriva kako se situacija dalje odvijala:

- Posle tri dana svadbe, dođem jedan dan, crne pantalone uske nosio, dolazim pod taj šator. Ona gleda, one kovrdže, plava kosa, ja pevam i priđem do nje, i kažem: „Slušaj ti, mala, mogao bih ja da se zaljubim u tebe“. Ali je ona posle toga uhvatila tutanj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja (@oljakojic)

Kasnije se desilo da su se, priča Keba, ponovo sreli na svadbi.

- Kasnije opet svadba na kojoj nije trebalo da budem, u Mostaru, Oljin ujak se ženio, isto tako i tad smo počeli da se dopisujemo, počeli da se zabavljamo - priča Kojić, koji je tek kasnije shvatio da je Olja bila ta koja se pojavila u njegovom snu:

- Jednog dana mi smo otišli na pićence. I tako ona jede, ja pijem vinjače i samo mi lik njen bljesnu, nije mi dobro bilo, moramo da krenemo odmah. U roku od 5 minuta bili smo u autu, nisam progovorio ništa do Loznice. Tu smo se rastali, nije mogla da me nađe, bežao sam, uplašio se. Kako se ne bih uplašio, isti lik, to je taj. Na kraju me nahvata na istom mestu. Tako smo mi krenuli.

Četiri decenije kasnije, uz sve probleme, njihova ljubav je uspešno opstala, a u braku su dobili sina Igora i ćerku Natašu.

(Grand Online)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike