"Iznerviram se": Keba priznao da li sluša suprugu, otkrio u čemu je sebičan

18.02.2022

18:26

0

Ispričao je i jednu zanimljivu činjenicu iz njihovog braka koju malo ko zna

"Iznerviram se": Keba priznao da li sluša suprugu, otkrio u čemu je sebičan
Dragan Kojić Keba - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragan Kojić Keba je već decenijama u srećnom braku sa suprugom Oljom, koja ga je uvek podržavala tokom njegove karijere.

Kako je istakao, ona nije znala nijednu narodnu pesmu kada su se upoznali.

- Kada smo se upoznali, Olja je tada imala sedamnaest godina i nije znala nijednu narodnu pesmu, ali nijednu! Olja i dan danas ima mnoge ploče koje je kupovala i sa ponosom ih pokazuje i ne dozvoljava da ih paučina prekrije. Tako da sam ja prvi u svemu kod nje, pa i što se muzike tiče (smeh). Ono što ja njoj volim da zapevam je jedna pesma koja joj se mnogo svidela - "Dobra strano mog života"- otkrio je pevač.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Kako kaže, Olja je uvek tu da mu iznese svoje mišljenje ako joj se nešto dopada i suprotno.

- Na primer, Olja je strogi kritičar što se tiče mojih pesama. Recimo, ja kada radim neku pesmu, bez obzira da li je ja komponujem ili mi je neko drugi ponudi, pa mi se svidi, pa razmišljam, tu sam vrlo sebičan, možda sam i bezobrazan, planem nekad. Ako se Olji ne svidi pesma ja se iznerviram, šta ću jače je od mene - ističe pevač, piše "Grand Online", pa nastavlja:

- Ako ti se ne sviđa to je onda stvar ukusa i to je u redu, ali ako mi kaže da nije dobro, mora da objasni šta tačno nije dobro. Naravno, ako me ubediš da nisam dobro otpevao, ja idem i vežbam pet dana da bude dobro. Kada pesma dođe do mene, to je vrlo mali krug ljudi sa kojima sarađujem, čuje je samo najjuži krug ljudi. Pa kada bih išao redom, od kuće do kuće, ta pesma nikada ne bi bila snimljena!- istakao je Kojić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike