Keba dobijao „korpe“ od devojaka: Oko mene su uvek bile lepe žene, ali dešavalo mi se da nemam dinara u džepu

10.04.2023

23:02

0

Olja ga ipak nije odbila

Keba dobijao „korpe“ od devojaka: Oko mene su uvek bile lepe žene, ali dešavalo mi se da nemam dinara u džepu
Dragan Kojić Keba - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragan Kojić Keba prisetio se početaka svoje muzičke karijere, kada je kako kaže bilo mnogo teže sebi obezbediti mesto na estradnoj sceni, a dotakao se i prvih ljubavi, ali i „šut-karti“ koje je dobijao od devojaka.

- Naravno da se dešavalo, na početku su me svi odbijali i onda se desio Diskos Aleksandrovac. Mija Milutinović i Knežević su izdali tu pesmu jer su voleli dvojke. Uvek kad se vidimo ja mu kažem da to nikada ne mogu da mu zaboravim. Tako je sve krenulo, ostalo je istorija. Svaki poraz pretvarajte u pobede, to je moj savet - rekao je Keba. 

Printscreen YouTube/Ami G Show
Dragan Kojić Keba

Pre nego se oženio suprugom Oljom, pevač je otkrio da mu na ljubavnom planu nije bilo baš sjajno. 

- Ne bih da pričam o tome, nisam se bavio tim razmišljanjima, ali uvek sam bio ostavljen. Dešavalo se naravno da dobijem korpu, ali oko mene su uvek bile lepe žene. Dešavalo se da nemam dinara u džepu, kako da te ne odbiju u takvoj situaciji? - ispričao je Kojić za Grand.

Antonio Ahel/ATA Images
Dragan Kojić Keba

Podsetimo, pevaču Draganu Kojiću Kebi, Ani Bekuti, Zorani Mićanović i Dušku Kulišu je gradonačelnik Pule, Filip Zoričić zabranio nastup u tom gradu, a Keba mu se žustro obratio povodom te odluke

- Nemam pojma zašto su mi zabranili da pevam u Puli. Sve što sam do sada pričao, a ko je pratio, zna na šta ciljam. Gospodin gradonačelnik je rekao da je moja muzika turbo-folk, na šta bih ja poručio njemu u tom slučaju, da je on turbo-folk gradonačelnik.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike