Prepoznajete li pevačicu sa fotografije? Već tada je volela da pozira, osmeh joj se nije promenio, a kraj prošle godine joj je obeležio peh

12.02.2024

08:20

0

Neretko je sa svojim fanovima delila fotografije iz detinjstva

Prepoznajete li pevačicu sa fotografije? Već tada je volela da pozira, osmeh joj se nije promenio, a kraj prošle godine joj je obeležio peh
Prepoznajete li pevačicu sa fotografije? - Copyright Instagram printscreen/sarajoofficial

Poznate ličnosti neretko vole da otvore svoje porodične albume i sa fanovima i pratiocima na društvenim mrežama podele fotografije koje su možda čak i sami zaboravili. 

Jedna od naših popularnih pevačica je to činila redovno, pa čak i na dan svog rođendana, što je mnoge nasmejalo i oduševilo. 

U galeriji ispod možete pogledati neke od njenih fotografija na kojima smo mogli da vidimo kako je izgledala kao beba, kakva je bila kad je pomalo ljutita, da je umela i te kako da bude mala pozerka, već tada, ali i da je jedna stvar kod nje ostala ista - osmeh.

Da li možete da pretpostavite o kome se radi?

U pitanju je pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo. Ona je u oktobru prošle godine napunila 30 godina, što je i obeležila serijom svojih fotografija iz detinjstva, a pred kraj 2023. joj se desio i jedan peh.

Ona je, naime, nastupala u Beogradu na vodi, kada se u jednom trenutku, dok je igrala, saplela i pala. Međutim, kao pravi profesionalac, odmah je skočila i nastavila kao da se ništa nije desilo, a time je pokazala da se tako odmalena nosi sa svim preprekama u životu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike