Tapovci su znali dobro da se provode: Procurila fotografija sa kućne žurke, Goca Tržan završila sa polugolim kolegom u kadi!

28.01.2024

08:45

0

Ovo je bio način da se opuste nakon brojnih nastupa

Tapovci su znali dobro da se provode: Procurila fotografija sa kućne žurke, Goca Tržan završila sa polugolim kolegom u kadi!
Tap 011 - Copyright 24sedam/Danilo Krša

Grupa"Tap 011" bila je veoma popularna devedesetih godina prošlog veka, a njeni članovi, pogotovo Goca Tržan i Ivana Peters, privlačili su veliku pažnju. 

Kako su tada svi oni bili mladi, uživali su i u tome da se provode, pored mnogo posla i nastupa koje su imali, a sada je u javnost procurila fotografija sa jedne, reklo bi se, kućne žurke. 

Na njoj vidimo Gocu, sa crnom kosom, što danas nije slučaj, te Milana Bojanića kojem koleginica drži piće i daje mu da pije, a sa druge strane je crna devojka, za koju se pretpostavlja da je Ivana, koja ga poliva nečim iz limenke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

I tu možda i ne bi bilo ništa čudno da oni nisu svi završili u kadi. Milan sedi polugo i drži tuš, primetno mokar, a Gocu je sve ovo očigledno dobro zabavljalo jer nije mogla da sakrije osmeh. 

Ova fotografija je objavljena na poznatom nalogu na Instagramu na kom često vidimo poznate iz nekih starih dana, a kako se navodi, nastala je 1996. godine. 

Sve ovo je bilo samo nekoliko godina pre nego što je Goca rešila da napusti grupu i započne solo karijeru, što je učinila i Ivana. 

24sedam/Danilo Krša
Ivana Peters i Goca Tržan

Kako je Tržanova ispričala, kada je bend prekinuo saradnju sa Ganetom Pecikozom, počela je da se oseća tenzija u bendu, a jedan trenutak je prelomio da ona nastavi dalje sama.

- Bilo je tenzično i sve je bilo nekako traljavo. U tom trenutku nisam pričala sa Perom i ne sećam se zašto. Išla sam kod zubara i shvatila sam da ako imam još jedan pokvaren zub, nemam para da se vratim kući i samo sam rekla "Dosta je bilo". Bila sam u fazonu da ne mogu da budem Goca Tržan, a da imam 50 maraka u džepu. Bila je ideja da se snimi album, ali ja jednostavno nisam mogla. Htela sam da ispoštujem sve i da budem na nastupima, ali da ne mogu album, čekaću koliko god da treba. Sutradan su mi javili da nema potrebe više uopšte da budem tu. Tada sam im mnogo toga zamerala, sada više ne, sve ih razumem - rekla je Goca svojevremeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike