Jovana Jeremić i dalje besna: Moguće je da je Maja Marinković "namestila" Tamaru Đurić, ona je šljam!

30.07.2022

19:22

0

Rat ne prestaje i ne zna se kada će

Jovana Jeremić i dalje besna: Moguće je da je Maja Marinković "namestila" Tamaru Đurić, ona je šljam!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/Matija Stanisavljević

Voditeljka ružičaste televizije Jovana Jeremić juče se pojavila u policijskoj stanici kako bi podnela prijavu zbog pretećih poruka koje dobija od nepoznatog pošiljaoca, koji se predstavlja kao Belivukov čovek. 

Jovana se našla na meti ozbiljnih pretećih poruka nepoznatog muškarca, koji se predstavlja kao čovek iz Belivukovih redova, i to sve zbog verbalnog okršaja sa starletom Majom Marinković, koju je kritikovala zbog ulaska u romansu sa verenikom njene najbolje drugarice. Kako se navodilo u porukama koje je dobila, nepoznati muškarac je Jovanin broj dobio od druge starlete, Tamare Đurić. 

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

No, Jovana sada sve više misli da je Maja Marinković "namestila" Tamaru, te da iza svega stoji muškarac koji je ludo zaljubljen u nju.

- Verujem da će se otkriti ko je počinilac, a volela bih osim njegovog imena i prezimena, da se sazna i ko ga je poslao. Da se razobliči pozadina ove priče, a to je obračun starleta sa mnom. Jer sam ja jedina koja je njima stala na put... Pričamo o starletama iz kriminogenog miljea koje misle da u Srbiji, pravnoj državi mogu da mafijaju i da uvode red. Ne mogu. Srbija je davno prestala da bude društvo kriminilaca i starleta iz tog miljea - rekla je Jovana, pa nastavila:

ATAImages/ Antonio Ahel
Maja Marinković

- Ukoliko su normalne starlete, to je u redu i ima ih u svakom društvu. Ali starlete koje su zapravo mafijaši, neće moći da funkcionišu. Ispitaće se u celoj ovoj priči učešće Tamare Đurić. Postoji verovatnoća da je Maja Marinković namestila Tamari Đurić. Jer se u prvoj poruci onaj koji preti poziva na to da mu je broj dala Tamara i da je ona davno htela da napravi pakao od mog života, ali da ju je on smirivao. Nije isključeno da je Maja Marinković namestila Tamaru Đurić.

Kako dalje kaže, Tamara se javila Jovani i rekla joj da nema veze sa tim. Međutim, voditeljka je sigurna u to da je Maja Marinković umešana u celu priču.

- Sigurna sam da je Maja umešana u to, sigurna sam! Čak i da se ne dokaže, sigurna sam. Zato što je to uradio lik koji je patološki zaljubljen u nju i kom je ona tražila uslugu mafijašku. A taj lik se nije poneo kao muškarac, nego je rešavao ženska posla. Ako smo došli do toga da mafija rešava kur*inska posla, onda to više nije mafija nego banana mafija - kaže Jovana za Pink.rs.

Ona je dalje istakla da će se i dalje svojim poslom baviti isto kao i do sada, te da nikada neće rešiti situaciju sa Marinkovićevom, koju smatra šljamom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike