"Bilo bi fer da smo imali isti honorar!" Alan iz "Dva i po muškarca" progovorio o Čarliju Šinu: Volim ga, ali ne bih više sarađivao sa njim!

10.02.2024

23:21

0

Producent je bio iznenađen Čarlijevim odlaskom iz serije jer ga je smatrao prijateljem

"Bilo bi fer da smo imali isti honorar!" Alan iz "Dva i po muškarca" progovorio o Čarliju Šinu: Volim ga, ali ne bih više sarađivao sa njim!
Džon Krajer - Copyright Printscreen/Youtube/The View

Džon Krajer tumačio je glavni lik Alena Harpera u sitkomu "Dva i po muškarca", zajedno sa kolegom Čarlijem Šinom, sa kojim ipak nema želju da više sarađuje.

Dugo posle TV hita, Džon glumi u novoj seriji "Proširena porodica", pa je o istoj pričao gostujući u jednoj emisiji.

Takođe, dobio je pitanje i da li postoji šansa da se snimi neki spin-of "Dva i po muškarca" , bar jedna epizoda koja bi okupila ekipu.

Printscreen/Youtube/The View
Džon Krajer

 

- Volim Čarlija, nisam se čuo s njim nekoliko godina, ali znam da je dobro sada i želim mu svu sreću do kraja života, ali ne žnam da li bih ponovo sarađivao sa njim - rekao je Džon.

Profimedia
Čarli Šin

 

Krajer se dotakao i toga da producent serije Čak Lori nije očekivao da će Čarli Šin izaći iz serije, nakon čega ga je zamenio Ešton Kučer.

 - Čak Lori je zaista osećao da mu je Čarli prijatelj. Iz tih razloga bio je iznenađen što je Čarli otišao iz serije. Znate, Šin je u to vreme bio najplaćeniji glumac, verovatno ikada na televiziji. Neki su mislili da ga niko ne može zameniti po honoraru, ali je on sve zeznuo svojim odlaskom - ispričao je Krajer, a prekinula ga je voditeljka.

- Zar i ti nje trebalo da budeš isto plaćen? - upitala ga je ona u emisiji "The view".

- E, pa u tome je stvar, to zvuči fer - odgovorio je Džon, koji sada izgleda dosta drugačije, s obzirom na to da više nema kosu.

Printscreen/Youtube/The View
Džon Krajer

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike