Njegova stara pesma „Isti igrači" i dalje se sluša, a evo gde je on: Nisam se povukao s estrade, niti ću dok sam živ i zdrav!

08.02.2024

20:40

0

Goran Vukošić najavljuje i novitete na muzičkom planu

Njegova stara pesma „Isti igrači" i dalje se sluša, a evo gde je on: Nisam se povukao s estrade, niti ću dok sam živ i zdrav!
Goran Vukošić - Copyright Printscreen „Grand Magazin TV Grand"

Pevač Goran Vukošić prilično se neprijatno iznenadio pošto se pročulo kako „se povukao sa scene". Govoreći na tu temu, naglasio je kako je to daleko od istine, pa i najavio novitete.

– Javno se nisam mnogo pojavljivao jer nisam snimao, pa sam smatrao da ne treba da se pojavljujem. Goran Vukošić se nije povukao sa estrade, niti će se povlačiti, dok je živ i zdrav on će pevati i snimati. Pišu da sam se povukao, ali evo, ponavljam da nisam i pevaću dok sam živ, a nadam se i u nebeskoj kafani jednog dana - naglasio je on za jedne medije, pa se osvrnuo na svoj veliki hit „Isti igrači" koji je svojevremeno snimio s koleginicom Minom Kostić.

Mina Kostić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

– Poslednje što sam snimio bilo je 2018. godine, a na moje veliko zadovoljstvo i zadovoljstvo Mine Kostić, u bliskom periodu ćemo snimiti spot koji naša pesma zaslužuje – istakao je za „Grand" on, pa i svakako obradovao svoje brojne fanove; zatim, otkrio je da li je, ipak, postojao strah od pada u zaborav tokom njegove pauze.

– Ne, daleko toga. Zahvalan sam Bogu što mi je podario sve u mojoj karijeri koja nije mala. Bavim se muzikom od malih nogu od osme, devete godine, profesionalno od 1999. godine, imam dva velika mega hita, kao što su pesma „Život ide dalje“ koja je moja lična karta i „Isti igrači“, tako da koliko god želeo da ne budem prisutan ili da se udaljim od cele te priče, te pesme žive i živeće ko zna koliko još - izjavio je, pa za pomenute medije zaključio rečima:

„Ima mesta za svakoga!"

Goran Vukošić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Da li bi trebalo da budem prisutan više, ako me pitate, da, ali bavim se još ugostiteljstvom tako da sam dao malo više snagu na tu priču. Ali sa muzičke strane se ne povlačim. Mislim da mogu da dam sebi oduška da tako radim, prija mi, nemam potrebu da se forsiram, ima dosta mlađih koji treba tek da stasavaju. Ne mogu da kažem da sam veteran, ali već sam dokazan u svom poslu. Za svakog na estradi ima mesta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike