Razlog zašto se Lukijan povukao sa scene: Ko zbog toga ne može da me razume - Bože moj!

09.08.2022

15:15

1

Pevač je okružen najmilijima svakako pronašao svoj mir

Razlog zašto se Lukijan povukao sa scene: Ko zbog toga ne može da me razume - Bože moj!
naxi_zvezda_16062022_0003 - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Ubrzo nakon što se pojavio na sceni Lukijan Ivanović je brzo i stekao „titulu" miljenika publike. Međutim, u poslednje vreme, nije tako aktivan na estradi.

Svu svoju pažnju je usmerio na porodicu.

- Povukao sam se malo, jer godinama nisam imao ništa da predstavim. Generalno su se muzičari povukli tokom korone, ja najviše, ali evo sada sam snimio novi singl. Ako Bog da u narednom periodu će nove pesme i biće me malo više. Nekako sam se najviše posvetio porodičnom životu, ćerkici i to je neki moj mir i moj svet gde se najlepše osećam. Ako me ljudi ubog toga razumeju, razumeju me, ako ne, Bože moj - rekao je Lukijan, piše „Grand onlajn", a pevač je nastavio o životu u braku, kao i onoj čuvenoj „da kada su žene u drugom stanju - i muškarci slažu kilograme".

Ivanović ne skriva da se svakako opustio otkako je pronašao ljubav svog života.

- Variram sa kiloramima. Kilo gore, kilo dole! (smeh). Trenutno sam na nekoj kilaži koja ne treba da se desi meni kao pevaču. Posvetiću se i svom izgledu uskoro, ali kada se čovek oženi, dobije još 10, 15 kilograma sigurno. Gledam i po svojim drugarima - istakao je.

Što se tiče nastupa, malo je onih koji ne znaju kakvu atmosferu Lukijan ume da napravi. Ipak, ne želi da se igra sa žanrovima i stilovima koji su danas dobili na popularnosti.

- Ne jurim preglede i novac. Mene muzika inspiriše i daje mi krila. Moji slušaoci i prijatelji vole moju muziku. Samo neka je dobre pesme - zaključio je svoju priču on.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike