„Dete treba da odrasta uz majku!" Dinča otvoreno o Severininom slučaju: Supruga se slaže sa mnom!

08.02.2024

19:20

0

Napominje i kako smatra da su očevi hladniji, te da ni on sam nije izuzetak

„Dete treba da odrasta uz majku!" Dinča otvoreno o Severininom slučaju: Supruga se slaže sa mnom!
Severina Vučković, Milan Dinčić Dinča - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milan Dinčić Dinča „upisao se" na listu poznatih koji su odreagovali na slučaj pevačice Severine Vučković, koja je nedavno ponovo izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom kog je dobila u vezi s Milanom Popovićem. On je istakao da smatra, baš kao i njegova žena, da dete treba da odrasta uz majku jer, između ostalog, „majka je majka, a očevi su hladniji".

- I Jelena i ja mislimo da dete treba da odrasta uz majku. I raslo je u njoj devet meseci, ne znam... Mi očevi smo, evo, dan-danas, ja sam više hladan prema deci nego... Majka je majka. Ona pazi i, da ne padnu, ja tu i tamo; nije mi svejedno, ali majka ima jači instinkt - kazao je on za „Grand" pojavivši se na jednom prestoničkom događaju, gde se potom dotakao i drugih aktuelnih tema.

Severina Vučković, ATA Images/Miloš Rafailović
 

Što se tiče „Pesme za Evroviziju", na primer, oduševljen je pesmom „Gnezdo orlovo" s kojom će se za titulu predstavnika Srbije takmičiti Anđela Ignjatović Breskvica, a koja je na društvenim mrežama izazvala i vrlo burne reakcije.

„Od nje to nisam očekivao!"

Anđela Ignjatović Breskvica, ATA Images/A. A.
 

- Njima sve smeta što je u kontekstu Kosova i Metohije, sastavni deo Srbije, hvala Bogu. Uvek bilo i uvek će biti. Sviđa mi se što je Breskvica otpevala baš taj tekst. Devojka peva fenomenalno. Iskreno, nisam to očekivao od nje, ali sam se naježio kad sam čuo tekst, prelepo je – naglasio je Dinča, kog i dalje krasi mladalački izgled.

- Hvala Bogu, takva mi je genetika. Kada se obrijem, izgledam još mlađe. Genetika je, takvi su mi majka i otac, mladoliki i, povukao sam na njih. Čim krenu topli dani, skidam bradu, ja tako svake godine – prokomentarisao je za pomenute medije pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike