Skandal! Albanci napali Breskvicu zbog pesme za „Evroviziju"! Tvrde da poziva na čišćenje njihovog naroda s Kosova (FOTO)

29.01.2024

15:35

0

Na takmičenju za predstavnika Srbije ona će se predstaviti s numerom koja nosi naziv „Gnezdo orlovo"

Skandal! Albanci napali Breskvicu zbog pesme za „Evroviziju"! Tvrde da poziva na čišćenje njihovog naroda s Kosova (FOTO)
Anđela Ignjatović Breskvica - Copyright ATAImages/M. M.

Anđela Ignjatović Breskvica predstaviće se u ovogodišnjoj „Pesmi za Evroviziju" numerom „Gnezdo orlovo", koja je već privukla i veliku pažnju fanova kako sopstvenih, tako i čitavog takmičenja.

Međutim, Albanci su se našli prozvani i udarili na srpsku pevačicu, tvrdeći da ona u pesmi „poziva na čišćenje njihovog naroda s Kosova, kako bi Srbi dobili potpunu kontrolu nad teritorijom".

 

 

- Poslednja rečenica, po mom mišljenju, u potpunosti objašnjava nameru ove pesme. Da Albanaca više neće biti na Kosovu, a da će Srbi imati potpunu kontrolu nad teritorijom - glasi jedan od komentara izvesnog korisnika pomenute društvene mreže iz te zemlje.

- Daje legitimitet masakrima i etničkom čišćenju Albanaca na Kosovu - skandalozno su komentarisali dalje, što je tek izazvalo burne reakcije u Srbiji.

Pevačica se akonto drame još nije oglašavala, ali njeni fanovi „ne spuštaju loptu". Oni insistiraju na tome da pesma govori samo o ljubavi prema svom narodu, da je veoma lepa i da će s njom daleko da dogura u poznatom takmičenju

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike