Dinča karijeru ostavio po strani i posvetio se porodici i privatnom biznisu: Preko nedelje radimo, a vikendom pevam

11.12.2023

17:40

0

Prokomentarisao i izjavu Jelene Karleuše

Dinča karijeru ostavio po strani i posvetio se porodici i privatnom biznisu: Preko nedelje radimo, a vikendom pevam
Copyright ATAImages/ A.A.

Milan Dinčić Dinča stekao je veliku popularnost kao finalista treće sezone "Zvezda Granda", ali je ostao bez zapažene karijere i hitova, te se više okrenuo privatnim proslavama kada je reč o muzici. 

- Ja sam u nekim srednjim godinama. Karijera, sav taj glamur i sjaj, događaji, sve me je to ložilo i interesovalo kad sam bio malo mlađi i dok nisam imao porodicu. Sad sam našao neku sredinu, gde imam sasvim dovoljno posla s jedne strane, a s druge strane suprugu i dvoje dece, koje moram da podignem i da vaspitavam. Supruga to ne može sama, i ona radi jedan odgovoran posao. Oni su preko dana u vrtiću, a drugi deo dana im se ja posvećujem. 

Ipak, on i dalje ne gubi nadu da će u nekim zrelijim godinama ostvariti karijeru poput nekih kolega. 

ATAImages/ A.A.
 

- Istina je i da sam bio lenj. I sad sam lenj, ali to nije neka otežavajuća okolnost. Mislim da nikad nije kasno da se u ovom poslu napravi neki veliki uspeh. Primer je Peđa Jovanović, ali i Aco Pejović, čovek ima 40 i neku godinu, ali je totalno eksplodirao. Sad, kad su deca malo porasla, mogu skroz da se bacim na karijeru - rekao je on i dodao da iz sezone takmičenja u kojoj je učestvovao, ostao blizak sa Dušanom Svilarom, Nemanjom Stevanovićem i Slobodanom Batjarevićem Cobetom. 

Sa suprugom Jelenom uspešno vodi dva privatna biznisa. 

- Supruga i ja držimo privatni vrtić i jedan lokal brze hrane. Na to smo fokusirani, tamo radimo preko nedelje, dok vikendom pevam na privatnim proslavama. Od samog starta sam uključen u posao oko vrtića. Najviše kao spoljni momak.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Prošle godine Jelena Karleuša je u jeku rata sa Grand produkciju objavila da joj je kada je želela da izda album "Slatka mala", Saša Popović rekao da je Dinča za nju zvezda. 

- Poslao mi je to jedan drug. Nemam pojma, meni je to bilo skroz simpatično. Sale je stvarno lud, ali on je toliko u ovom poslu spreman da napravi neki šou. Možda mu je to tad bio povod da isprovocira Karleušu i napravi neki haos. Mi smo te 2007. bili toliko popularni da stvarno nisam mogao da odem na miru i do prodavnice.

Pera/ATAimages
 

Na kraju, Dinča se osvrnuo i na uspeh trenutno najpopularnije pevačice u regionu, Aleksandre Prijović. 

- Aleksandra Prijović je u pevačkim vodama kao Novak Đoković. Ne znam šta se desilo s njom da tako eksplodira taj njen uspeh. Čestitam joj ovom prilikom, a to sam uradio i lično preko Instagrama. Svaka joj čast. Oborila je rekorde gde god je mogla da ih obori. Ubola je pesme, sve se poklopilo da bude megazvezda. Retki to mogu. Ona je zakucala za sva vremena, biće uvek top bez obzira na to šta bude snimala u budućnosti - rekao je Dinča za Kurir

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike