Ovaj Srbin je Leniju Kravicu „skinuo" verenicu! Skup poklon od njega završio je u kanti, ali ni pevač nije gubio vreme (FOTO)

08.02.2024

07:35

0

Zaprosio je onda Nikol Kidman, otkrila je glumica 2017. godine, pa mu je i taj plan propao

Ovaj Srbin je Leniju Kravicu „skinuo" verenicu! Skup poklon od njega završio je u kanti, ali ni pevač nije gubio vreme (FOTO)
Leni Kravic - Copyright Profimedia

Iako su se razveli pre i nešto više od tri decenije, Leni Kravic nedavno je javno priznao kako će Lisa Bonet uvek biti u njegovom srcu, te da ona dan-danas ima veliki uticaj na njega. Vremenom nisu „izgubili tu jaku konekciju", objasnio je, dodajući da veruje da „veze imaju kraj, ali ne i ljubav".

Lisa Bonet i Leni Kravic, Profimedia
 

Ono što je manje poznato je da je ovaj pevač za života u stvari imao još tako velikih ljubavi - pored Lise, naime, bio je opčinjen i Andrianom Limom, s kojom je bio i na korak do venčanja.

Andriana i Leni bili su u vezi od 2001. do 2003. Iako su gledali da svoju privatnost sakriju od znatiželjnih pogleda, ona se pojavila u jednom njegovom spotu (za pesmu „Yesterday is gone"), u kom su bili prilično intimni.

 

 

U maju 2002. su se verili, međutim, njihovoj priči došao je kraj već iduće godine „zbog previše obaveza koje su im onemogućavale da provode vreme zajedno".

Dijamant - pravo u kantu!

Adriana Lima, Profimedia
 

Dok su još uživali u ljubavi, Kravic je poznatoj lepotici bio kupio dijamantski pirsing za pupak, koji je igrom slučaja završio u korpi s otpatcima. Na izvesnom fotografisanju, naime, ona ga je skinula i uvila u maramicu, pa predala timu na čuvanje. Međutim, neko je istu pokupio i bacio, misleći da je đubre. Prema rečima očevidaca, prenosila je tamošnja štampa, Adriana je i sama skočila u potražnju i uspela je da se domogne svog greškom bačenog poklona.

Ipak, drugi dijamant od Kravica u potpunosti je izbegla. Pošto su se rastali i kada je prošlo još malo vremena, stupila je u brak s Markom Jarićem i s njim onda dobila dve ćerke, Sijenu i Valentinu.

Adriana Lima i Marko Jarić, Profimedia
 

Nije gubio vreme

Muzičar, a druge strane, umalo je onda otišao do oltara s Nikol Kidman. Kako je glumica, na iznenađenje brojnih fanova, otkrila otišavši na izvesnu premijeru 2017. i diveći se Lenijevoj naslednici Zoi:

- Pa, nju sam znala jer smo njen otac i ja bili vereni. U krvi im je (talenat)!

Nije poznato šta je stalo na put njihovoj ljubavnoj sreći.

Nikol Kidman, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike