Ovo je bivša devojka Dejana Matića! Zbog hapšenja supruga prošla je kroz agoniju: Evo kako sada izgleda! (FOTO)

07.02.2024

14:55

0

Svojevremeno, takmičila se u „Zvezdama Granda" i to kao afirmisana pevačica, s jednim studijskim albumom iza sebe

Ovo je bivša devojka Dejana Matića! Zbog hapšenja supruga prošla je kroz agoniju: Evo kako sada izgleda! (FOTO)
Dejan Matić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Slađana Mandić se kao već afirmisana pevačica, koja je 2012. godine imala studijski album za sobom, svojevremeno takmičila u „Zvezdama Granda" i javnost ju je još tada dobro zapazila.

Onda, mnogi su bili i oni koji su je znali kao lepoticu koja je nastupala sa Sašom Matićem na jednoj od njegovih turneja, a kako se još pisalo - i zbog navodne veze sa njegovim bratom Dejanom.

 

 

Posle učešća u poznatom talent-šouu, Slađana je na poslovnom planu nastavila da niže uspehe. Privatno, međutim, nisu joj baš stalno cvetale ruže. Naime, 2022. dospela je bila u fokus zbog hapšenja supruga Ajlina Ahmića, dubrovačkog MMA borca koji je nadležnima bio poznat i odranije.

On je tada „pao" u okviru akcije „Rez" kada je, takođe, u Bosni i Hercegovini lišen bio slobode i Elvis Keljmendi, sin narko-bosa Nasera Keljmendija.

 

 

Prema ondašnjim navodima, kada su Ahmiću bile satvljene lisice, Slađana je bila na moru. Na Instagramu je objavila niz fotografija s primorja Crne Gore a u jednom od opisa navodno je i poručila: „Dan samo za mene, odmor za dušu i telo".

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike