Dejan Matić dan-danas pamti kako je od oca dobio motor na poklon: Nije mi davao do znanja da imam hendikep, na zadnjem sam točku vozio!

18.12.2023

18:10

0

Verovao je u njega, na čemu mu je pevač očito izuzetno zahvalan

Dejan Matić dan-danas pamti kako je od oca dobio motor na poklon: Nije mi davao do znanja da imam hendikep, na zadnjem sam točku vozio!
Dejan Matić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dejan Matić na sceni je aktivan još od sada davne 2002. godine, međutim, pojedini detalji iz njegovog detinjstva, pa odrastanja, javnosti još uvek nisu poznati.

Govoreći, tako, o svojoj privatnosti, otkrio je kako mu je jednom prilikom otac Zoran kupio motor na poklon, jer mu je toliko verovao.

- Najlepše mi je bilo u Drvaru, to detinjstvo ne bih menjao ni za šta na svetu. Krao sam i kruške, trešnje, kukuruze i svašta nešto. Otac mi nije davao do znanja da ja imam hendikep, toliko je verovao u mene da mi je čak kupio i motor. Toliko sam voleo da vozim, da sam čak taj motor vozio i na zadnjem točku, naravno dok me otac nije video - pričao je on u „Premijeri - Vikend specijalu", pa potom dodao:

„Tad mi se svet srušio..."

Dejan Matić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Teže mi je palo kad sam otišao iz Drvara, nego kad sam saznao za moj hendikep. Tad mi je se svet srušio. Čitanje Brajevog pisma je ozbiljna disciplina i nauka, u isto vreme moram i da sviram, nekom treba sat vremena, dok je meni trebalo četiri, za isti posao - objasnio je, ali se ni tu nije zaustavljao.

- Nova era mog života mi je počela kad sam došao u Beograd. Dan-danas ne volim rastanke, podseća me na dan kad sam otišao iz Drvara - iskren je bio on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike