Jednomesečni pritvor za sina narko-bosa Nasera Keljmendija! Elvis i još dvojica pod istragom zbog organizovanog kriminala (FOTO)

15.07.2022

19:07

0

Istražuju se i tokovi novca stečenog nezakonitim aktivnostima

Jednomesečni pritvor za sina narko-bosa Nasera Keljmendija! Elvis i još dvojica pod istragom zbog organizovanog kriminala (FOTO)
elvis keljmendi - Copyright Printscreen/TikTok/elviskelmedi

Sud BiH prihvatio je predlog državnog tužilaštva kojim je određen jednomesečni pritvor uhapšenima u akciji "Rez", među kojima je i Elvis Keljmendi, sin narko-bosa Nasera Keljmendija.

U okviru akcije "Rez" uhapšeni su Elvis Keljmendi, Ajlin Ahmić i Anel Sejfović, a iako je tokom akcije koja je sprovedena na području Neuma i Sarajeva uhapšeno ukupno sedam osoba, četiri su puštene na slobodu odmah po završetku kriminalističke obrade.

Keljmendi, Ahmić i Sejfović terete se da su počinili krivična dela organizovanog kriminala, a u vezi s međunarodnim krijumčarenjem i neovlašćenim prometom velikih količina opojnih droga, kao i drugim krivičnim delima, prenosi Klix.ba.

 

Istražuju se i tokovi novca stečenog nezakonitim aktivnostima, a prilikom hapšenja su oduzete veće količine naoružanja i novca, kao i tri skupocena vozila marke BMW.

Uhapšeni se terete za organizovani kriminal, a u vezi s međunarodnim krijumčarenjem i neovlašćenim prometom velikih količina opojnih droga, kao i drugim krivičnim delima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike