Fotografija Saše i Dejana Matića iz detinjstva: Tada su bili plavušani i čvrsto se držali za ruke

23.09.2023

23:20

0

Uvek su vodili brigu jedan o drugome

Fotografija Saše i Dejana Matića iz detinjstva: Tada su bili plavušani i čvrsto se držali za ruke
Saša i Dejan Matić - Copyright Instagram printscreen/dejanmaticofficial

Braća Saša i Dejan Matić od malih nogu su pokazivali veliku privrženost, a ni danas, 45 godina kasnije ništa se nije promenilo. Ono što će otopiti sva srca fanova najpoznatijih blizanaca na estradi je njihova fotografija iz detinjstva. 

Naime, na jednoj Instagram stranici, koja arhivira uspomene poznatih pojavila se fotografija Saše i Dejana iz detinjstva.

Uvek su vodili brigu jedan o drugome. Tada su bili plavušani, a kako se vidi na fotografiji, braća se drže za ruke, i ova uspomena je baš nastala u Drvaru, njihovom rodnom gradu. Koliko su bliski govori i to što jedan od njih, drugome ljubi ruku i čvrsto je drži. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Podsetimo, kako blizanačke trudnoće sa sobom nose brojne rizike i poteškoće, poznata braća su rođena u šestom mesecu, nakon čega nisu imali problem sa vidom. Ipak, prerano rođenje, zahteva da novorođančad budu u inkubatoru. 

Nekoliko dana kasnije došlo je do komplikacija i obojica su ostali bez vida. Iako se pravi razlog zbog čega su blizanci ostali slepi samo nagađa, braća ne vole o tome da prčaju. 

- To je nepažnja. Sada, koga… Nisam nešto detaljisao i raspitivao se čija. Da li je lekar, da li je medicinska sestra, nisam ulazio u to. Bilo je to rođenje pre vremena. A, da je bila nepažnja, bila je - rekao je Dejan jednom prilikom za medije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike