Džej-Zi dobio Gremi nagradu, pa ispljuvao ceo događaj: Kad sam nervozan, pričam istinu! (FOTO)

07.02.2024

08:30

0

U veliko pitanje doveo je proces glasanja

Džej-Zi dobio Gremi nagradu, pa ispljuvao ceo događaj: Kad sam nervozan, pričam istinu! (FOTO)
Džej-Zi - Copyright Profimedia

Pošto mu je u okviru ovogodišnje dodele Gremija bilo uručeno priznanje za muzičku ostavštinu (2nd annual Dr. Dre Global Impact Award), Džej-Zi iskoristio je priliku da tokom govora - izrazi i svoje sumnje vezane za proces izglasavanja najboljeg u kategorijama.

- Naša želja (umetnika) je da sve bude kako treba. Makar približno. Ali, očito, sve je subjektivno. Ne morate svemu da aplaudirate. Ima tu pojedinih stvari... Ne želim da osramotim ovu mladu damu ovde, ali ona ima više Gremija od svih, ali nikada nije osvojila nijedan za album godine. Tako da i po tim vašim merilima, tu nešto ne štima. Razmislite o tome. Najviše Gremija, a nijedan za album godine - pričao je reper misleći, prenose tamošnji mediji, na suprugu Bijonse.

Bijonse i Džej-Zi, Profimedia
 

Ona za Album godine ima četiri nominacije, ali nijednu pobedu.

- Znate, neki od vas će noćas kući da odu s osećanjem da ste pokradeni. Neki će i biti pokradeni. Ima i onih kojima nije mesto u kategoriji, ne, kad se unervozim, ja pričam istinu - dodao je, a njegovi komentari prilično liče na one koje je imao nakon što je Noulsova „izgubila u bici" prošle godine od Harija Stajlsa.

„To je sve što mi hoćemo..."

Hari Stajls, Profimedia
 

Podsetimo, govoreći o njenom „Renaissance" albumu koji 2023. nije bio nagrađen, kazao je:

- Iskreno, odrasli smo sa željom da budemo ovde (na Gremiju), to nam je bio cilj. Sve što mi želimo je da sad sve bude kako treba. To je bukvalno sve.

Potom, pozvao je ćerku Blu Ajvi da mu se pridruži na sceni, što je ona i učinila.

- Van toga, moramo da nastavimo napred. Zaboravimo Gremi na trenutak. U životu. Dok moja ćerka tu sedi i posmatra me ovako nervoznog... U životu morate hrabro ići napred. Morate dalje, dok vam ne daju sva priznanja koja osećate da zaslužujete. Dok vas ne prozovu šefom, genijem, najboljim svih vremena... Razumete? - objašnjavao je on.

Džej-Zi, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike