"Ovo zvuči odvratno": Holivudska glumica iznenadila priznanjem šta voli da radi dok se tušira: Ova navika joj štedi vreme (VIDEO)

06.02.2024

07:45

0

Jedna stvar joj je problem

"Ovo zvuči odvratno": Holivudska glumica iznenadila priznanjem šta voli da radi dok se tušira: Ova navika joj štedi vreme (VIDEO)
Copyright Profimedia

Džesika Bil veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde svakodnevno objavljuje detalje iz svog privatnog života, te njeni fanovi imaju priliku da je bolje upoznaju.

Supruga Džastina Timberlejka je tako nedavno priznala da ima jednu neobičnu naviku, a to je da jede i pije dok se tušira. Ovo joj pričinjava zadovoljstvo, a posebno joj odgovara u danima kada ima previše obaveza.

- Volim da jedem i pijem pod tušem. To su sve namirnice prikladne za konzumaciju pod tušem. Neke od njih su žitarice, jogurt, kafa, čaj, sladoled. Samo je malo zeznuto što kada žvaćeš, moraš držati usta zatvorena - rekla je.

Profimedia
 

S obzirom na to da ovo nije baš česta navika, kao i da je mnogim njena ispovest zvučala "gadno", brojni su je osudili.

"Ovo zvuči odvratno", "Ne bi trebalo da hrana bude blizu kupatila", "Šta sam upravo pogledao", "Jedino će mame ovo moći da razumeju", pisali su joj.

 

 

Glumica se ovde nije zaustavila, već je nastavila sa detaljima poput toga da tokom tuširanja hranu odloži i na vc šolju.

- Polica je stvarno od pomoći. Možete da stavite šolju, posudu od jogurta, kafu, espreso, u čemu god da uživate - opisala je uputstvo za ovu naviku.

Podsetimo, Džesika je u braku sa Džastinom Timberlejkom od 2012. godine i imaju dva sina, a važili su za jedan od najskladnijih parova sve dok se nisu pojavile fotografije Džastina na kojima se drži za ruku sa Elišom Venvrajt. Mnogi su prognozirali da će se zbog toga razvesti, ali uspeli su da prebrode ovu krizu.

Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike