Poznati preplavili ulice u kostimima za Noć veštica! Paćinova devojka obilazi žurke, Kardašijanovi kao iz filma, a tek Adel da vidite (FOTO)

31.10.2023

14:05

0

Leonarda Dikaprija niko nije prepoznao

Poznati preplavili ulice u kostimima za Noć veštica! Paćinova devojka obilazi žurke, Kardašijanovi kao iz filma, a tek Adel da vidite (FOTO)
Hejli Biber, Paris Hilton, Leonardo Dikaprio - Copyright Profimedia

Brojne svetski poznate ličnosti već su izmenjale i nekoliko kostima za Noć veštica. Iako će se glavni parti odviti tek večeras, 31. oktobra, Hejli i Džastin Biber gotovo da su i zaboravili na porodicu Kremenko „u čijoj su se koži najpre našli". Sada, odlučili su se za nešto malo izazovnije - a to vas čeka u galeriji koja sledi.

Kim Kardašijan sa ćerkom Nort prerušila se u junakinje iz filma „Clueless" - pa pobrala sve simpatije fanova.

Njena starija sestra Kortni sa suprugom Travisom Barkerom izabrala je - „Bitlđus, kao ostvarenje u kojem bi se našla", a ovime su prilično i podelile publiku, koja nikako da se „dogovori" čiji je kostim bolji.

 

 

Megan Di Stalion, pak, skoknula je do „Alise u zemlji čuda" kao pričajuće cveće, a Kendal Džener, pošto je izgustirala Merilin Monro, sa sestrom Kajli oživela je likove iz „Batman Forever" (Sugar & Spice). Lizo, sa druge strane, odala je počast Tini Tarner, kao i Elviri - nije mogla ni ona za jednu da se odluči.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

 

Adel se, pak, latila mikrofona kao Mortiša Adams i duga crna kosa, kažu fanovi, odlično joj stoji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Inače, u moru žurki koje poznati obilaze, starija Dženerova takođe je jednu bila organizovala u Los Anđelesu. Bila je i te kako posećena, a Megan Foks i Mašingan Keli nikako nisu razočarali pošto su je posetili.

Tajga i Leonardo Dikaprio tako su se bili maskirali da niko nije mogao ni da posumnja da su oni u pitanju. Glumac je, naime, nosi glavu žute gumene patkice preko svog lica, dok se reper prerušio u klovna iz najluđih noćnih mora, što sve možete videti u galeriji u okviru teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike