Dva bazena, devet spavaćih soba i 11 kupatila! Timberlejk prodaje vilu na Beverli Hilsu za 35 miliona dolara! (FOTO)

09.10.2021

06:15

0

Autor: Marija Mitić

Ovo raskošno imanje ima i zanimljiv "pedigre"

Dva bazena, devet spavaćih soba i 11 kupatila! Timberlejk prodaje vilu na Beverli Hilsu za 35 miliona dolara! (FOTO)
191726_profimedia-0636845900_orig 111 - Copyright Profimedia

Slavni pevač Džastin Timberlejk i njegova supruga, producentkinja i glumica Džesika Bil odlučili su da prodaju svoju vilu u Beverli Hilsu i to za paprenih 35 miliona dolara!

Džastin je ovu raskošnu vilu kupio pre skoro dve decenije i to od glumice Helen Hant, a cena kuće je bila znatno niža. Naime, Timberlejk i Džesika kupili su je za 26,7 miliona dolara manje od iznosa za koji je sada prodaju, ali su tokom godina dosta uložili u nju. Naime, oni su renovirali ceo posed koji se prostire na površini od 10,2 hektara.

Za moderan enterijer unajmili su poznatu dizajnerku Esti Stenli koju su sigurno basnoslovno platili.

Profimedia
 

Na imanju pevača i glumice nalaze se dva bazena, stražarska kućica, spoljni dnevni boravak idealan za zabave i proslave, prostrani travnjak, sportski teren, bašta i zaseban pansion.

Profimedia
 
Profimedia
 

Sama kuća nalazi se na kraju slepe ulice, ušuškana iza visokih kapija, a sa pogledom na dolinu San Fernando.

Vila je na dva nivoa, i poseduje 11 kupatila i devet spavaćih soba raspoređenih na više od 13.500 kvadratnih metara. U njoj se nalazi teretana, svalačionica sa luksuznim kupatilom,  takozvana "plišana soba" za projekcije, ogromna kuhinja i čak četiri kamina.

Profimedia
 

Inače, ovo imanje ima i zanimljiv "pedigre" koji datira iz 1940 - ih godina. Naime, ono je najpre pripadalo glumcu Erolu Flinu koji je ovu vilu izgradio, da bi ona kasnije bila u vlasništvu kantri pevača Stjuarta Hamblena i kantautora Rikija Nelsona. 

Profimedia
 

2000.godine Helen Hunt izgradila je rezidenciju u španskom stilu koja se prostire na 3000 kvadratnih metara, koju je prodala Timberlejku.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike