Breskvica se prvi put oglasila o sramnim napadima na nju: Ovo je prava srpska pesma, njihovi komentari su ružni i besmisleni

01.02.2024

14:10

0

Pevačica je objasnila i koja je poruka njene pesme

Breskvica se prvi put oglasila o sramnim napadima na nju: Ovo je prava srpska pesma, njihovi komentari su ružni i besmisleni
Anđela Ignjatović Breskvica - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anđela Ignjatović Breskvica našla se na udaru Albanaca, koji su je prozvali zbog pesme "Gnezdo orlovo", kojom će se predstaviti na "Pesmi za Evroviziju '24". Ona se, sve do sada, o tome nije oglašavala.

No, sada je istakla da je loši komentari ne dotiču, ali da je očekivala da će nastati haos, jer tako uvek biva sa njom.

- To je normalno, pogotovo za mene. Uvek kad nešto izbacim, prvo bude haos, pa onda sve kako treba. Ružno je, jako ružno, neki komentari su besmisleni, ali sam ja toliko ponosna na tu pesmu i jedva čekam prvi nastup, da vide kako zvuči uživo jer mi ne veruju kako će to da zvuči - rekla je ona, pa dodala:

D.M.Micović/ATA Images
Anđela Ignjatović Breskvica

- Svaku pesmu, svaki tekst će svako drugačije da razume. To je i lepota ovog posla. Ne znam ko je šta čuo ovde, mi smo je predstavili kao borbu dobra i zla i da će dobro uvek pobediti, a može i da se prenese na privatne situacije, da se neko pronađe u privatnim borbama koje ima.

Ona se osvrnula i na to što je pesma potpuno drugačija od onoga što je do sada predstavljala javnosti, ali i priznala da je očekivala veliki broj pregleda.

- Očekivala sam dosta pregleda, jer imam puno fanova, ali ovakve reakcije i komentare nisam. Mislim da ljudi nisu dugo čuli ovakvu srpsku pesmu - ispričala je Breskvica u emisiji "Kec na jedanaest" i zaključila:

ATAImages/M. M.
Anđela Ignjatović Breskvica

- Oduvek sam htela da imam jednu ovakvu pesmu, privatno to volim da slušam i smatram da je moj glas baš za takvu muziku. Nije bilo planirano da se prijavimo na takmičenje jer nismo imali pesmu koja dobro predstavlja našu zemlju. I onda me je Heni pozvao, rekao da ima pesmu koju niko neće, a ja hoću. Niko je ne bi hteo jer nije moderna.

Podsetimo, na društvenim mrežama su se pojavili komentari, uglavnom Albanaca, koji su tvrdili da Breskvica svojom pesmom "poziva na čišćenje njihovog naroda s Kosova, kako bi Srbi dobili potpunu kontrolu nad teritorijom".

ATA Images/A.A.
Anđela Ignjatović Breskvica

- Poslednja rečenica, po mom mišljenju, u potpunosti objašnjava nameru ove pesme. Da Albanaca više neće biti na Kosovu, a da će Srbi imati potpunu kontrolu nad teritorijom - glasi jedan od komentara izvesnog korisnika pomenute društvene mreže iz te zemlje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike