Pikeova devojka želi da stupi u kontakt sa Šakirom, a pevačica neće da čuje za nju: Zabranila joj i da se približava njenim sinovima?

02.02.2024

22:08

0

Izneti šok detalji

Pikeova devojka želi da stupi u kontakt sa Šakirom, a pevačica neće da čuje za nju: Zabranila joj i da se približava njenim sinovima?
Šakira - Copyright Profimedia

Ceo svet je pomno pratio buran razvod Žerarda Pikea i Šakire nakon što se saznalo za njegovu prevaru. Pevačica je veoma teško podnela krah braka, te je čak objavila i osvetničku pesmu.

Kako prenose strani mediji, par je i dalje u veoma lošim odnosima, a koliko je pevačica povređena govori i činjenica da ne želi da čuje ni za bivšeg muža ni za njegovu devojku, inače studentkinju i hostesu Klaru Čiju Marti.

Profimedia
 

Dobro upućeni izvori za španski El Nacional de Cataluña, navode da je ona pokušala da stupi u kontakt sa pevačicom i stvori prijateljski odnos, ali Šakira to nema u planu.

- Htela je da joj objasni kako se sve desilo između Pikea i nje, da održi zdavu dinamiku koja neće uticati na Milana i Sašu - piše pomenuti list.

Međutim, Šakira je besna na nju, pa se čak spekuliše da brani da prilazi njenim sinovima.

Profimedia
 

- Rekla je da neće da se sastane sa ženom koja ju je dovela do takvog sloma u životu, ni pod kojim okolnostima - istakao je izvor.

Prema pisanju španskih medija, Pikeova nova partnerka mora da napusti kuću u Barseloni u kojoj živi s njim kada Milan i Saša dođu kod oca.

Podsetimo, razvod braka prošao je vrlo burno, a jedan od načina osvete pevačice bilo je i preseljenje sa sinovima u Ameriku. Osim toga, ona je i postavljala lutku veštice na terasu kuće preko puta koje je živela Pikeova majka, a koju je takođe prozvala nakon razvoda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike