Deni Masterson prebačen u zatvor maksimalnog obezbeđenja: Menson je ovde služio svoju kaznu, pa i Kenedijev ubica!

01.02.2024

15:45

0

Glumac je ovde već četiri dana

Deni Masterson prebačen u zatvor maksimalnog obezbeđenja: Menson je ovde služio svoju kaznu, pa i Kenedijev ubica!
Deni Masterson - Copyright Profimedia

Deni Masterson, javnosti najpoznatiji po ulozi Stivena Hajda u seriji „Vesele sedamdesete", prebačen je u Korkoran, zatvor maksimalnog obezbeđenja i, tu će odsad služiti kaznu koja mu je izrečena protekle godine za dva silovanja iz 2003. Tamošnji portparol potvrdio je za „Page six" da je glumac tu od ponedeljka. Masterson je inicijalno ležao u muškom Centralnom, u Los Anđelesu, pa je 31. decembra 2023. otpočet njegov proces prijema u državni, Nort Kern, srednje bezbednosti.

Korkoran, podsetimo, osnovan je 1988. godine i poznat je po tome što su tu bili zatvoreni neki od najozloglašenijih kriminalaca Amerike.

Čarls Menson ovde je bio zatočen sve do smrti, od 1989, kao i Sirhan Sirhan (Sirhan Bišara Sirhan), koji je 1968. izvršio atentat na ondašnjeg američkog senatora Roberta F. Kenedija. On je, međutim, 2013. bio prebačen u zatvor Ričard Džej Donovan.

Deni je u Korkoranu završio nedelju dana pošto mu je sudija Šarlin Olmedo odbila kauciju, uz obrazloženje da „sada kada nema ženu kojoj bi mogao da ode kući kući, ima podsticaj da pobegne i malo razloga da se vrati i odsluži svoju dugu kaznu, ukoliko mu žalba ne prođe".

Deni Masterson, Profimedia
 

Podsetimo, njegova supruga Bižu Filips predala je papire za razvod manje od dve nedelje pošto je njemu izrečena kazna od 30 godina prošlog septembra.

Bižu Filips, Profimedia
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike