Glumici iz "Očajnih domaćica" blokirali profil na mreži za upoznavanje: Mislili su da se neko pretvara da sam ja

01.02.2024

07:45

0

Otkrila i zašto je uopšte rešila da je isproba

Glumici iz "Očajnih domaćica" blokirali profil na mreži za upoznavanje: Mislili su da se neko pretvara da sam ja
Teri Hačer - Copyright Profimedia

Teri Hačer, glumica koju domaća publika najbolje zna kao Suzan Majer iz "Očajnih domaćica", doživela je pravu neprijatnost. 

Ona je, naime, na jednoj aplikaciji za upoznavanje napravila profil, koji joj je ubrzo bio blokiran i obrisan, jer su mislili da se neko pretvara da je ona. 

Profimedia
Teri Hačer

- Probala sam sve aplikacije za upoznavanje. Mislila sam, pustiću u univerzum da sam otvorena i ranjiva i stavila sam sebe tu. Mislila sam da će to znači moje pridruživanje toj aplikaciji. Ali, izbacili su me sa nje - rekla je ona, a na pitanje zašto, ovako je odgovorila:

- Mislili su da se pretvaram da sam Teri Hačer

Kako je dalje ispričala, nesporazum je rešen, ali ona više nije želela da se bavi time. 

Profimedia
Teri Hačer

- Izvinili su mi se, ali mene je već prošla želja za tim. Završila sam sa takvim aplikacijama, jer osećam da postoji način da negde, nekog upoznam. Ali iskreno, srećna sam. Imam ispunjen, zauzet život. Imam divne prijatelje i zdrava sam. Ne treba mi muškarac. Imam mačku - reka je ona. 

Očajan ljubavni život

Teri se udavala dva puta, prvi put za Markusa Litholda, sa kojim je bila u braku samo godinu dana, a drugi put za glumca Džonija Tenija. No, ni ta ljubavna priča nije imala srećan kraj. 

Profimedia
Teri Hačer

Njih dvoje su dobili ćerku, a tri godine kasnije su se rastali. Kako je jednom prilikom ispričala, ona je tačno znala kog dana je začeta njihova ćerka jer su te godine samo jednom imali intimne odnose. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike