Za Seku su ovo dani kako radosti, tako i tuge! Pevačica opet od kuće napravila prazničnu bajku, a evo šta je i dalje boli (FOTO)

07.01.2024

14:40

0

Božićna dekoracija uvek joj je na nivou

Za Seku su ovo dani kako radosti, tako i tuge! Pevačica opet od kuće napravila prazničnu bajku, a evo šta je i dalje boli (FOTO)
Seka Aleksić - Copyright ATAImages/A. H.

Seka Aleksić danas striktno okružena najmilijima obeležava Božić. 

Pevačica je na svom Isntagramu ponosno pokazala raskošnu dekoraciju, odnosno to kako je kao po običaju i čitav svoj životni prostor podredila praznovanju. 

- Mir Božiji, Hristos se rodi - poručila je u jednoj od „priča", među kojima se nešto ranije prisetila i pokojnog oca Milorada, koji je bio preminuo na Badnji dan. 

Za nju, tako, ovo su dani kako radosti, tako i tuge. 

- Iako sam duži životni period bila ljuta na njega jer nas je napustio, nekoliko godina pred kraj njegove smrti sam mu sve oprostila. Ostala je praznina zauvek u mojoj duši, zbog toga što nije bio tu kada mi je trebao oslonac i sigurnost. U meni su zauvek ostale traume da nisam dovoljno voljena, da ne vredim i da sam za nešto kriva... Sada da mogu vratiti vreme, zagrlila bih tatu snažno i rekla mu da ga mnogo volim. Tata, u mojim si molitvama zauvek - poručila je onda Seka

 

Sa druge strane, na Tviteru je pokrenula lavinu komentara, istakavši na neki način koliko joj smeta to što ovaj praznik pojedinci i ne obeležavaju u miru. 

- Jeste li spalili lomače, gume od automobila, vozili kamione i držali sirene na „maks", vozili se na krovu automobila, skidali goli do pojasa i udarali u prsa, pekli vola u crkvenom dvoristu, pucali iz vatrenog oružja, bacali petarde tradicionalno?! - nabrojala je pevačica, a komentari su ubrzo počeli samo da se nižu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike