Skinula se Maja Marković! Bivša članica "Lune" topi minus u zimskim danima (FOTO)

31.01.2024

09:26

0

U jednoj emisiji je pobegla od Čede Čvorka

Skinula se Maja Marković! Bivša članica "Lune" topi minus u zimskim danima (FOTO)
Maja Marković - Copyright Instagram screenshot / themajamarkovic

Maja Marković uživala je popularnost dok je bila članica grupe "Luna", u kojoj se deset godina zadržala, nastupajući sa Čedom Čvorkom. Ona se nekoliko puta pojavljivala u javnosti nakon što je sredinom dvehiljaditih zvanično napustila muzički sastav, a sada se oglasila na Instagramu, gde je pokazala kako izgleda.

Budući da je pevačica hladne dane zamenila egzotičnom destinacijom, pokazala je kako uživa na plaži, a njen atraktivni izgled je u prvom planu.

 

 

Na jednoj od fotografija, Markovićeva je pozirala u kupaćem kostimu, koji ima tračice i sudeći po objavama javnih ličnosti, u poslednje vreme je takva kombinacija dosta moderna.

 

 

"Majo, ti bolje izgledaš sada nego pre 20 godina", "Kao avion!", "Ovako nešto nema ni Amerika", glase komentari ispod Majine objave.

Nakon što je napustila grupu, Markovićeva je 2009. godine snimila solo album, a onda se povukla iz javnosti i nastupala po kruzerima.

Podsetimo, Markovićeva nije mnogo želela da komentariše razloge napuštanja grupe, rekavši da "uspomene sa ljudima koje je tad upoznala, drži u fioci i nema potrebe da je otvara". Prilikom jednog gostovanja na televiziji, pridružio joj se Čeda Čvorak, a ona je potom napustila emisiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike