Bila je jedan od najmoćnijih vokala na našim prostorima: Gde je i šta radi Maja Marković iz grupe "Luna" (VIDEO)

09.02.2022

14:26

0

Autor: Marija Mitić

Na sreću fanova, Maja nikada nije prestala da peva, a sada je otkrila i gde nastupa

Bila je jedan od najmoćnijih vokala na našim prostorima: Gde je i šta radi Maja Marković iz grupe "Luna" (VIDEO)
Maja Marković2 - Copyright Printscreen K1

Pevačica moćnog vokala, Maja Marković, bila je jedna od najvećih zvezda na našim prostorima tokom devedesetih i dvehiljaditih godina, dok je bila članica grupe "Luna". Nakon raspada grupe Maja je imala nekoliko solo singlova, međutim, dugo je nismo videli u javnosti.

Iako je već dugo nije prisutna u medijima, Maja nikada nije prestajala da peva, već poslednjih godina nastupa na prekookeanskim kruzerima.

Markovićeva se posle dužeg vremena pojavila emisiji "Kec na jedanaest" gde je otkrila šta radi poslednjih godina.

Printscreen K1
Maja Marković

- Nisam se pojavljivala u javnosti jer sam smatrala da nemam dovoljno dobar razlog. To danas nije praksa, ali ja tako mislim da treba. Sa suprugom Ludvigom od 2010. godine pevam na prekookeanskim i rečnim kruzerima, on je moj privatni pijanista – rekla je Majai dodala:

Printscreen K1
Maja Marković

– Pre pandemije smo na kruzerima provodili od tri do šest meseci i ostvarila sam svoj mladalački san da obiđem svet. Najviše smo bili na kruzerima koji plove Dunavom.

Maja kaže da joj je ovakvo iskustvo, nakon velikih koncerata i popularnosti veoma prijalo.

- Ja sam imala neobičan put. Od početka sam se našla na velikoj sceni, na koncertima. Zbog toga je bilo važno da se okušam i na maloj sceni i pevam za one koji nisu došli baš mene da slušaju. Uživamo i Ludvig i ja u tome. Sećam se da su me pitali krajem devedesetih, kada sam najviše radila i bila mnogo umorna, koja mi je najveća želja. I odgovorila sam tada: Da odmaram i putujem šest meseci. I eto, želja mi se ispunila. Obišla sam ceo svet radeći posao koji najviše volim – rekla je Maja u pomenutoj emisiji, a njen suprug Siniša Sretković Ludvig dodao je da ih putnici na kruzerima često pitaju odakle su i koliko su albuma snimili, jer su oduševljeni Majinim glasom.

Printscreen K1
Maja Marković i Boško Jakovljević

- Za takvu vrstu angažmana moraš biti veliki profesionalac i veoma disciplinovan. To ume da se kosi sa onim umetničkim u nama, ali mislim da nam je lakše jer smo zajedno, u paru - kazali su Maja i Ludvig.

Maja Marković potiče iz muzičke porodice, a sa samo tri godine pevala je kao solista na priredbama u obdaništu. Muzički je obrazovana i osvajala je razne nagrade u detinjstvu i kasnije tokom života, dok je profesionalnu karijeru započela 1995. godine nastupom na Beogradskom proleću.

Sa grupom "Luna" snimila je šest studijskih albuma, dok se od 2006. otisnula u solo karijeru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike