Nekada su harali estradom, a sad ne mogu očima da se vide! Maja iz grupe "Luna" napustila emisiju kada je ugledala Čvorka!

30.03.2022

10:09

0

Autor: Marija Mitić

Maja je u više navrata istakla da ju je Čeda, dok su radili zajedno, maltretirao, te da je nije isplaćivao

Nekada su harali estradom, a sad ne mogu očima da se vide! Maja iz grupe "Luna" napustila emisiju kada je ugledala Čvorka!
maja - Copyright Printscreen KurirTv

Članovi nekadašnje grupe "Luna", Maja Marković i Čeda Čvorak našli su se u istoj emisiji posle dugo godina.

Kako pevačica nije znala da će njen nekadašnji kolega doći kao gost iznenađenja, ona je, kada ga je ugledala, ustala i demonstrativno napustila studio.

Printscreen KurirTv
Maja Marković i Čeda Čvorak

- Pošto sam sad u Srbiji, ne razmipšljam mnogo o prošlosti, već sam fokusirana na sadašnjost. Razbacana sam na mnogo strana, više mogu da pričam o tom periodu. Vrhunac moje karijere tek sledi. Sa suprugom sam prošla celu zemaljsku kuglu i kroz jedan poseban muzički rad, upoznala sam i život i muziku iz drugih uglova - pričala je Maja u Kurirovoj emisiji, kada je ušao muzičar.

Ona je tada pokupila svoje stvari pa demonstrativno napustila studio.

Printscreen KurirTv
Maja Marković

Maja je, prenosi Kurir, istakla tom prilikom da joj je odnos sa Čedom takav da ne može da gostuje sa njim u istoj emisiji, te rekla da ni ne želi da ima ikakav odnos sa njim, a u više navrata je istakla i da ju je dok su radili zajedno maltretirao, te da je nije isplaćivao.

Čeda je ostao šokiran Majinim postupkom i rekao je da nije želeo da joj ometa gostovanje već samo da popriča sa njom. On je takođe istakao da je posebno iznenađen jer je, kako je naveo, njihov poslednji susret protekao sasvim normalno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike