Tea Tairović ishvalila Cecu, otkrila da li želi i duet sa njom, a ovo joj je bila reakcija na pitanje o Karleuši!

27.01.2024

18:04

0

Kratko i jasno je pokazala šta misli o njoj

Tea Tairović ishvalila Cecu, otkrila da li želi i duet sa njom, a ovo joj je bila reakcija na pitanje o Karleuši!
Ceca, Tea i Jelena - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Tea Tairović, za razliku od njenih brojnih kolega, nije otišla na odmor nakon praznika, već i dalje drži koncerte i naporno radi. 

No, kako kaže, na to se ne žali, jer bi svakako i na odmoru razmišljala o poslu, pa će na njega otići kada bude osetila da treba. Jedan od nastupa koji je nedavno imala bio je na "Svetosavskom romskom balu" u Skoplju, gde je nastupala sa Cecom Ražnatović. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Tea Tairović

- Fenomenalno je bilo. Svaka čast na organizaciji. Zaista sam oduševljena. Mi smo se za to moje gostovanje dogovarali godinama unazad. Međutim, ja sam uvek bila zauzeta, baš za taj datum. Ove godine smo se konačno dogovorili, jer smo malo ranije ušli u pregovore i moje je zadovoljstvo i čast da sam tome prisustvovala - rekla je Tea, pa se osvrnula na koleginicu, otkrivši da li bi volela sa njom da snimi duet, ali i koliko joj znači njena podrška:

ATAImages/Katarina Drajić
Ceca Ražnatović

- Jako mi znači i hvala joj na tome. Mislim da sam već pomenula, ali opet ću. Ko ovo bude gledao neka ode na TikTok. Sad ova veštačka inteligencija ovo što radi, baš sam teletabis za te stvari. Oni su kao napravili da smo Ceca i ja otpevale duet za moju pesmu "Daj, daj". Kako je legla Ceci, ja sam stvarno oduševljena. Obzirom da je ja pevam originalno. Tako da iskreno, složili su nam se glasovi.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Karleuša

S druge strane, jedna koleginica koja često proziva Teu je Jelena Karleuša. To se do sada desilo nekoliko puta, a poslednji je bio nakon Teinog nastupa na Trgu za doček srpske Nove godine. 

Karleuša je tada isprozivala ceo Tein nastup, pevanje, pesme, te rekla da ne zaslužuje svako da peva na tom mestu. Na pitanje da prokomentariše sve što je Karleuša rekla o njoj, Tea je i dalje ostala uzdržana.

- Nemam ništa da kažem - rekla je ona kratko.

(Telegraf)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike