Zvezda serije „Emili u Parizu" posle septičkog šoka izašla iz bolnice! Otkrila gde je i kako nastavila oporavak (FOTO)

30.01.2024

00:10

0

Ekipi iza projekta, inače, veoma je zahvalna na strpljenju

Zvezda serije „Emili u Parizu" posle septičkog šoka izašla iz bolnice! Otkrila gde je i kako nastavila oporavak (FOTO)
Ešli Park - Copyright Profimedia

Ešli Park, javnosti poznata i kao Mindi Čen iz serije „Emili u Parizu", nedavno je doživela pravu dramu pošto je završila u bolnici zbog upale krajnika koja je ubrzo bila prerasla i u septički šok. Sada, ona je izašla iz bolnice i, prema njenim rečima, lekar joj je dao dozvolu da radi i putuje samo iz razloga što je dobro odreagovala na tretman, pa joj se zdravstveno stanje poboljšava.

Tako, glumica je svoj oporavak nastavila u Parizu gde snima četvrtu sezonu pomenute „Netfliksove" serije, a ekipa s kojom radi pruža joj ogromnu podršku - posebno Lili Kolins, iza glavne uloge, te dečko Pol Forman, kom je bila pripala rola Nikolasa de Leona u istom ostvarenju.

Lili Kolins i Ešli Park, Instagram screenshot / ashleyparklady
 

Sudeći po njenim objavama s Instagrama, Ešli je kuća puna cveća koje joj je pristiglo sa željama za brzim oporavkom, ide na akupunkturu i na maksimalno je zdravoj ishrani.

 

 

- Zahvalna sam vam svima na porukama podrške, na vašim iskustvima sa sličnim problemima... Svaka poruka, iskreno, dala mi je vetar u leđa da brzo ponovo stanem na noge - počela je ona na svom profilu, pa dodala:

 

 

- Izvinite što nikako da vam odgovorim. Sada bih samo poručila da su lekari procenili da mogu da radim i putujem, jer sam dobro odreagovala na tretman. Nastavljam svoj oporavak u Parizu, gde me je s dosta ljubavi sačekala moja porodica iz serije. Hvala im, kao i „Netfliksu", na strpljenju; jedva čekam da im se pridružim na snimanju četvrte sezone. Obećavam, maksimalno vodim računa o sebi i dajem koliko mogu, dok se u potpunosti ne povratim. Dotad, Lili, hvala ti za zagrljaje na kauču - zaključila je Parkova, pa pobrala brojne simpatije fanova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike