Zvezda serije „Emili u Parizu" je udata tek godinu dana, a jedno je već dobro naučila: Sa njim sada, čini mi se, mogu sve! (FOTO)

10.10.2022

16:59

0

Lili Kolins i Čarli Mekdauel zavetovali su se na večnu ljubav početkom septembra protekle godine

Zvezda serije „Emili u Parizu" je udata tek godinu dana, a jedno je već dobro naučila: Sa njim sada, čini mi se, mogu sve! (FOTO)
profimedia-0681869052 - Copyright Profimedia

Glumica Lili Kolins, domaćoj publici najpoznatija po glavnoj roli u seriji „Emili u Parizu" i reditelj Čarli Mekdauel, venčani su tek nešto više od godinu dana. Sudbonosno „da" su, naime, jedno drugom izgovorili početkom septembra 2021. godine, a Lili je sa njim već kroz mnogo šta prošla.

Govoreći o svom braku za „E!News" i tome šta je za ovo vreme naučila, nazvala je Čarlija najpre svojim najboljim prijateljem, na kog u pola dana i noći može da se osloni.  

Lili Kolins i Čarli Mekdauel, Profimedia
 

- Nekako, sa njim mogu sve. Svašta smo prošli zajedno, bilo je raznih promena, trzavica, a imati pored sebe nekoga ko može da vam izmami osmeh na lice onda kada vam je to najpotrebnije je od velike pomoći, to sam naučila. Emotivno lakše podnosite sve, pa i selidbu na nekoliko meseci u kakvu stranu zemlju - govorila je ona, pa dodala:

- Zahvalna sam. Pored sebe imam osobu s kojom dosta toga mogu da savladam, osvojim. On mi je najbolji prijatelj.

Podsetimo, Lili (33) u Čarli (39) ozvaničili su svoju vezu na Instagramu u avgustu 2019. Godinu dana kasnije su se i verili. Venčanje je organizovano samo za najbliže, a povodom godišnjice, Kolinsova je na pomenutoj društvenoj mreži objavila niz njihovih fotografija uz poruku:

- Hvala ti što si moja stena, konstanta, ljubav, osmeh, podrška. Naša lica su ogledala naše sreće. Vredno radimo, ali se i ludo zabavljamo. Volim te i ništa ne bih mogla bez tebe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike