Lari King nije preminuo od korone! Otkriven pravi uzrok smrti popularnog voditelja

29.01.2021

08:54 >> 08:55

0

Njegova supruga otvorila je dušu o poslednjim danima svog supruga, koji je umro 23. januara u 87. godini

Lari King nije preminuo od korone! Otkriven pravi uzrok smrti popularnog voditelja
Copyright Profimedia

Legendarni radijski i televizijski voditelj Lari King, preminuo je 23. januara u bolnici u Los Anđelesu u 87. godini života, a sada je otkriveno da nije preminuo od koronavirusa kako je ranije saopšteno.

Voditelj je bio u braku sa glumicom Šon King skoro 25 godina, te je otvorila dušu kako je izgledao njih život i kako su protekli poslednji Larijevi dani.

– Dok je bio u bolnici razgovarali smo preko Fejstajma. Bilo mu je teško da priča, ali najbitnije mi je rekao: “Volim te i čuvaj naše dečake” – ispričala je Šon za Page Six. Par se venčao 1997. godine, zatim su dobili dva sina, Čensa (21) i Konona (20). Međutim, njegovi nasledici nisu uspeli da posete oca u bolnici, zbog pandemije koronavirusa.

Istinu o tome koji je uzrok smrti Kinga iznela je prvo njegova bivša supruga Džulija Aleksander u jednom intervjuu rekla, tvrdeći da je umro od kovida-19, dok ju je Larijeva sadašnja partnerka demantovala. Šon je poručila da je voditelj imao infekciju, te da je preminuo usled sepse koju je dobio.

– Imao je sepsu. U tom trenutku je napokon bio spreman za odlazak. Znate, nikada zapravo nije hteo da ode, ali njegovo krhko telo to više nije moglo da podnese. Toliko ga je toga pogodilo u poslednje vreme i kada smo čuli reč kovid-19 srce nam je stalo – rekla je glumica, a zatim dodala:

– Lari i ja se nikada nismo službeno razveli. U dubini duše sam se nadala kako se to nikada neće ni dogoditi. Na kraju i nije. Bili smo partneri u svakom smislu – poslu, porodici. Bog i porodica su za mene dve najbitnije stavke u životu – ističe Šon. Od voditelja su se oprostili u krugu porodice, “onako kako je i zaslužio”, kaže Šon.

pročitajte još

Kingu je 2020. godina bila vrlo teška. Osim što je imao i sam zdravstvene probleme, voditelj je doživeo gubitke. U razmaku od tri nedelje izgubio je dvoje dece, sina Endija (65) koji je preminuo od srčanog udara i ćerku Čaiju (52), koja je umrla od raka pluća. I Lari je prošle godine doživeo srčani udar u domu u Los Anđelesu, a lekari su mu savetovali da ne prisustvuje sahrani svoje dece.

Podsetimo, Lari iza sebe ima čak osam brakova i sedam bivših žena, jer se sa Alin Akins venčao dva puta, a u tim brakovima je dobio petoro dece.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike