Zvezda Netfliksove serije dobila sepsu: Sve je počelo kao upala krajnika, a onda se proširilo na druge organe(FOTO)

22.01.2024

23:20

0

Trenutno se oporavlja

Zvezda Netfliksove serije dobila sepsu: Sve je počelo kao upala krajnika, a onda se proširilo na druge organe(FOTO)
Copyright Profimedia

Glumica Ešli Park proslavila se jednom od glavnih uloga u Netfliksovoj seriji "Emili u Parizu", nakon koje je njena popularnost drastično porasla, pa danas ima skoro tri miliona pratioca na Instagramu. 

Iako nije mnogo aktivna na mrežama, te tek ponekad podeli neku informaciju uglavnom o poslovnom životu, Ešli je pre par dana saopštila da se nalazi u bolnici zbog sepse. Naime, sve je počelo kao upala krajnika, ali se situacija zakomplikovala do te mere da je njen život doveden u opasnost. 

Glumica je na mrežama objavila slike iz bolničke postelje, te istakla da joj je partner najveća podrška. 

Profimedia
 

- Smirio si moje najveće strahove i držao me za ruku u ambulanti dok smo čekali rezultate. Prošao si sa mnom injekcije, tekstove, užasne bolove, strah i zbunjnost. Pole, volim te. Više nego što mogu rečima da opišem - napisala je Ešli.

Kako je objasnila, upala krajnika u kombinaciji sa gnojnom anginom dovela je do septičkog šoka, a potom se proširila na nekoliko organa. 

 

 

- Dok sedim ovde i oporavljam se od prvih nekoliko nedelja 2024. godine, jedina reč koju mogu da se setim je zahvalnost. Dok sam bila na odmoru u decembru za Novu godinu, ono što je počelo kao upala krajnika preraslo je u kritični septički šok, koji je inficirao i zahvatio nekoliko mojih organa - dodala je u opisu. 

Profimedia
 

Na kraju svoje ispovesti, Ešli je priznala da se oseća dobro i da napreduje iz dana u dan. 

- Beskrajno hvala mom ličnom timu heroja kod kuće koji su bili na pozivima sa osiguranjem, Polu, mojim roditeljima i doktorima u svako doba (znate ko ste). Oklevala sam da podelim šta se dešava jer sam još uvek u mukama oporavka... ali sada znam da sam bezbedna - zaključila je Ešli.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike