"Nosi kačket i gleda u zid" Nekadašnja saradnica Zdravka Čolića otkrila kako izgleda druženje sa pevačem van scene!

18.05.2023

19:51

0

Ovako se Čola krije od fanova

"Nosi kačket i gleda u zid" Nekadašnja saradnica Zdravka Čolića otkrila kako izgleda druženje sa pevačem van scene!
Zdravko Čolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kroz bogatu novinarsku karijeru i godine iskustva, književnica Simonida Milojković imala je priliku da upozna mnoštvo ljudi sa javne scene. Zbog prirode posla, Simonida je bila u bliskom kontaksu i sa velikim zvezdama.

Dok se nije okrenula pisanju knjiga, Milojkovićeva je radila u beogradskim redakcijama i bavila se estradom, a sada je progovorila o pevačima i prisetila se interesantnog druženja sa Zdravkom Čolićem.

K1 printscreen
Simonida Milojković

Naime, Simonida je otkrila kako je izgledao odlazak u restoran sa Čolom, koji u takvim situacijama ima posebnu tehniku za skrivanje od fanova.

- Kao novinar često sam bila na ručku ili večeri sa Zdravkom Čolićem, on izvede neko naše društvo, bude tako desetak ljudi. Kako svi mi volimo kada sedimo u restoranu da sednemo do zida kako bi imali pogled na goste, a Zdravko ne. On pusti sve nas da sednemo do zida da bi gledali, a on sedne i gleda direktno u zid i sve vreme drži kačket na glavi jer je to jedini način da može čovek da se opusti u restoranu i da može da priča sa svojim prijateljima. Ako ne bi tako uradio svaka dva minuta bi mu neko prišao - rekla je Simonida, prenosi Grand.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zdravko Čolić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike