Suze Đine Džinović na društvenim mrežama: Ne mogu više ovu histeriju, u grob će me oterati! Otkrila i šta ju je rasplakalo

26.01.2024

17:23

0

Ćerka pevača i kreatorke nije mogla da ostane imuna

Suze Đine Džinović na društvenim mrežama: Ne mogu više ovu histeriju, u grob će me oterati! Otkrila i šta ju je rasplakalo
Đina Džinović - Copyright Instagram screenshot / djinadzinovic

Razvod Meline i Harisa Džinovića odjeknuo je juče kao bomba u domaćim medijima i javnosti, a neprestano se i danas priča o tome. 

Mnogima je sada privukla pažnju i objava njihove ćerke Đine, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama, na kojoj plače. Ona je, naime, objavila fotografiju na svom nalogu na Instagramu, na kojoj se i te kako vidi da joj suze liju niz lice. Tada se i požalila svojim pratiocima, te otkrila šta je razlog ovakvog njenog stanja.

Instagram screenshot / djinadzinovic
Đina Džinović u suzama

- Mene će TikTok u grob da stavi, ne mogu više, majke mi, na svaki drugi video histerija i plač - rekla je Đina, te pojasnila kakav snimak ju je rasplakao, a u pitanju su otac i ćerka koji prolaze kroz razne životne faze:

- Uglavnom, za one koji nisu shvatili, on se ćerki čitav život izvinjavao što nije mlad kao ostali očevi, i preminuo je tako što se izvinjavao.

Đina, inače, voli da pokazuje svoj život na društvenim mrežama, pa neretko možemo da vidimo kako ide na luksuzna putovanja, šta kupuje, i sa kim se provodi.

Instagram printscreen/djinadzinovic
Đina Džinović

Njen otac je, jednom prilikom, ispričao da je podržava u tome da se na taj način eskponira.

- Ona radi svoj posao, mene to ne zanima. Izabrala je taj Instagram i voleo bih da u tome bude uspešna. Svaki čovek, ona je mlada, dvadeseta godina, treba nečim da se bavi, da je nešto zainteresuje, da uradi nešto od sebe, da li je to taj put ili neki drugi, treba se uvek nečim baviti u životu - rekao je Haris jednom prilikom. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike