Na ovoj jahti su se Džinovići venčali! Nije baš sve teklo po planu: Prvi ples nisu imali, a sve je bila kumina ideja! (FOTO)

26.01.2024

13:45

0

Plovilom čija se vrednost procenjuje u milionima poznati par otišao je na devetodnevno krstarenje, izgovorivši 2014. godine sudbonosno „da"

Na ovoj jahti su se Džinovići venčali! Nije baš sve teklo po planu: Prvi ples nisu imali, a sve je bila kumina ideja! (FOTO)
Melina i Haris Džinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U jeku priča o navodnom razvodu Meline i Harisa Džinovića, mnogi su bili i oni koji su se prisetili i njihovog venčanja na superjahti za kojom, gde god da se našla, nema ko se nije okrenuo. Na inicijativu dizajnerkine kume Slavice Eklston, svadba se odvila na već isplaniranom zajedničkom letovanju 2014. godine. „Maltese Falcon" je onda bila usidrena nadomak Dubrovnika, a pošto su jedno drugom izgovorili sudbonosno „da", nastavili su plovidbu i obišli Pelješac, Korčulu, Vis, Hvar, Split, te Trogir.

- Niko nije imao potrebu za ludim provodom, prijalo nam je da budemo u dobrom društvu, opušteni, da uživamo u miru mora, vedrom nebu, čistom vazduhu i savršenoj hrani - objasnio je Džinović za jedne medije malo posle svadbe na kojoj je s izabranicom „izbegao formalnost prvog plesa".

Tog dana, čitav „službeni deo", kako su ga nazivali, bio je kratak, ali romantičan, bez imalo nervoze ili treme. Ipak, nije baš sve „teklo kao voda sa česme".

- Kada smo razmenili burme, ispostavilo se da je Harisu njegova mala, pa smo je kasnije skidali uz pomoć sapuna. Na sreću, on je od onih muškaraca koji ne nose prstenje - govorila je bila tada i zvanična gospođa Džinović za „Hello", prenosili su mediji, pa je potom nastavila o svojoj venčanici koja je brzo bila izrađena, ali je istala savršeno.  

- Spontano sam odlučila da to bude moj model iz 2012. godine. Obožavam tu haljinu. Sećam se da je nastala u rekordnom roku, ideja je pretočena u savršenstvo i bilo je prirodno da je ponesem na sopstvenom venčanju - objasnila je ona.

Melina Džinović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Na skupocenoj jahti, inače, par se s odabranima gostio hranom u rangu najboljih svetskih specijaliteta. Ponudom su dominirali divlja riba, plodovi mora, kobe bifteci, voće i povrće. Raritetna francuska i italijanska vina i šampanjci iz čuvenih podruma Bordoa samo su upotpunili njihovu gastronomsku rapsodiju na pučini.

Haris, čiji su naslednici Đina i Kan prisustvovali ovom veselju, u jednom momentu bio se i latio mikrofona.

‒ Otpevao sam „Shoot down the Moon“ od Eltona Džona, Melininu omiljenu pesmu. Slavica je poželela da čuje „Kako mi nedostaješ“, a moja supruga pesmu Šabana Šaulića „Samo za nju“. Bio je to savršen miks, koji se, kako smo se i nadali, poklopio sa ukusom zvanica - kazao je po tom pitanju pevač, koji se na zahtev prisutnih odlučio na ovakav korak; generalno, jedan di-džej iz Beograda „imao je glavnu reč".

Haris Džinović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike