Šta je prethodilo razvodu Meline i Harisa Džinovića: Ovo je bio trenutak kada je sve krenulo nizbrdo!

26.01.2024

08:55

1

Na ljubav dugu i više od dve decenije navodno su rešili da stave tačku

Šta je prethodilo razvodu Meline i Harisa Džinovića: Ovo je bio trenutak kada je sve krenulo nizbrdo!
Melina i Haris Džinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vest da se Melina i Haris Džinović razvode mnoge je zatekla, kako su važili za jedan od najskladnijih poznatih parova. Ipak, poslednjih godina, navode mediji, bilo je pojedinih trzavica koje na kraju nisu nikako drukčije mogli da reše.

„Svašta je tu bilo..."

- Haris i Melina su dugo, skoro tri godine, gradili luksuznu nekretninu na Senjaku i eto, čim su se uselili počeli su loši odnosi. U estradnim krugovima se šuškalo da u njihovom braku već godinu dana nešto ne štima i da su zahladneli odnosi – kazao je „Grandov" dobro obavešteni izvor, pa nastavio o tome kako je Melina izlazila iz porodične kuće.

– Navodno je sve „puklo" kad su se uselili. Načuo sam od muzičara da Melina već dugo ne živi u zajedničkom domu i da se vratila u stan. Šuškalo se i da je u pitanju drugi muškarac - istakao je on.

Prema njegovim rečima, takođe, par je pre oko mesec dana pokušao da izgladi odnose; izvesna proslava bila je organizovana u njihovom domu tada, međutim, ipak su rešili da se rastanu.

Melina Džinović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Melina je organizovala veliko slavlje, sve je bilo u redu, ali je ubrzo posle toga u estradnim krugovima počelo da se priča da su se ipak Haris i ona razišli - zaključio je insajder za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike