Tejlor Svift besna: Procurile eksplicitne fotografije u javnost, čeka se da podnese tužbu!

26.01.2024

23:20

0

Sve je urađeno bez njenog znanja

Tejlor Svift besna: Procurile eksplicitne fotografije u javnost, čeka se da podnese tužbu!
Tejlor Svift - Copyright Profimedia

Tejlor Svift poslednjih dana prolazi kroz pravu dramu. Prvo je već treći put uhapšen muškarac koji je uhodi, a sada ima još jednu muku. 

Kako se navodi, pevačica je besna jer su na društvenim mrežama počele da kruže eksplicitne fotografije na kojima je ona. Zapravo, ove fotografije su nastale korišćenjem veštačke inteligencije, a Tejlor već razmatra da pokrene sudski postupak zbog toga što su postale viralne

Profimedia
Tejlor Svift

- Odlučuje se o tome da li će započeti pravni postupak ili ne, ali jedna stvar je jasna: ove lažne fotografije napravljene su veštačkom inteligencijom i bez Tejlorinog znanja, a kamoli pristanka - ispričao je izvor za "Daily Mail", pa dodao:

- Tviter nalog koji ih je objavio više ne postoji. Šokantno je da ih je platforma društvenih medija uopšte pustila da se objave. 

Na ovim objavama je pevačica prikazana u raznim provokativnim pozama na utakmici tima za koji igra njen dečko Travis Kelsi.

Profimedia
Tejlor Svift

Izvori dalje navode da su njena porodica i prijatelja takođe besni, a svi smatraju da treba doneti zakon kako bi se ovakve stvari sprečile. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike