Tejlor Svift i Trevis Kelsi ne mogu da sakriju emocije: Pevačica otrčala u zagrljaj poznatom sportisti i strasno ga poljubila (VIDEO)

13.11.2023

00:20

0

Mnogi se nadaju da bi pevačica uskoro mogla otići pred oltar

Tejlor Svift i Trevis Kelsi ne mogu da sakriju emocije: Pevačica otrčala u zagrljaj poznatom sportisti i strasno ga poljubila (VIDEO)
Copyright Profimedia

Pevačica Tejlor Svift nedavno je održala koncert u Argentini, a posebnu podršku iz publike pružao joj je njen dečko Trevis Kelsi, inače poznati NFL igrač. 

On je bodri na svim koncertima u sklopu turneje Eras, inače jedne od najvećih svetskih turneja ikada. 

Iznenađenje za Trevisa

U toku izvođenja pesme "Karma", Tejlor je odlučila da malo izmeni tekst, a očigledno je da je inspiraciju našla u svom dečku. Naime, originalni stihovi glase: "Jer karma je moj dečko, karma je bog. Karma je povetarac u mojoj kosi vikendom, karma je opuštajuća misao."

Umesto toga, Tejlor je pevala: "Karma je tip iz Čifsa koji mi dolazi direktno kući", aludirajući na Trevisov tim The Chiefs.

 

 

"Materijal za muža"

Trevis nije znao šta ga je snašlo, pa se sve vreme oduševljeno smejao i držao za glavu. 

Ubrzo su počeli da se nižu komentari na društvenim mrežama povodom njihove ljubavi, a mnogi se nadaju da će uspešna pevačica baš sa njim "stati na ludi kamen".

"Nije uzeo mobilni sve vreme, ne skida pogled s nje", "Njihova veza je tako slatka, nikad nisam videla Tejlor ovako zaljubljenu", "Materijal za muža", samo su neki od komentara fanova.

Na kraju svog koncerta, Tejlor je otrčala u zagrljaj voljenom i strasno ga poljubila, a njeni fanovi su uspelida zabeleže i ovaj momenat. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike