Okupila brojne poznate ličnosti: Tejlor Svift proslavila rođendan, a o njenoj haljini svi pričaju (FOTO)

14.12.2023

23:20

0

Šta je želela ovime da poruči?

Okupila brojne poznate ličnosti: Tejlor Svift proslavila rođendan, a o njenoj haljini svi pričaju (FOTO)
Copyright Profimedia

Poznata pevačica Tejlor Svift juče je napunila 34 godine, a tom prilikom organizovala je proslavu kojoj su prisustvovale brojne poznate ličnosti.

Prva je u jedan njujorški restoran stigla slavljenica i to u haljini od 2300 dolara, a reč je o brendu Clio Peppiat.

Haljinom najavljuje novi album?

Tejlor je nosila kratku šljokičavu kreaciju sa printom oblaka i meseca, a njeni fanovi misle da je na ovaj način želela da najavi novi album. Naime, pevačica je prošle godine nosila plavi kombinezon na dodeli nagrada MTV VMA i na taj način najavila album "Midnights" koji ima iste motive. Sada mnogi misle da su oblaci i mesec, kao i crno-zlatna kombinacija nagoveštaj za novu verziju albuma "Reputation" (Taylor's Version). 

Profimedia
 

Poznate dame oduševile stajlinzima

Što se tiče gostiju, među prvima je stigla glumica Blejk Lajvli, inače dobra prijateljica Sviftove. Ona je obukla usku kožnu haljinu i kožne čizme, te istakla zanosnu figuru posle četvrtog porođaja. 

Ubrzo su pristigle Zoi Kravic i Điđi Hadid koje su želele da izbegnu kamere i fotoreportere. S druge strane, glumac Majls Teler i njegova supruga Keli Speri bili su vrlo raspoloženi, te su nasmejani prolazili pored novinara. 

Gde je Selena Gomez?

Gosti su nakon restoranske zabave otišli u jedan klub, a mnogi su primetili izostanak Selene Gomez koja je vrlo bliska sa Tejlor, a pričalo se i da žive zajedno. Međutim, Gomezova je ubrzo objasnila da je sve u redu čestitajući koleginici rođendan na Instagramu. 

Instagram screenshot / selenagomez
 

Podsetimo, Tejlor je ove godine imala mnogo razloga za slavlje, s ozirom na to da je njena turneja upisana u istoriju kao najposećenija, fanovi širom planete kupuju ulaznice mesecima ranije i daju paprene svote novca, a jedan koncert je čak izazvao i zemljotres. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike