50 Cent zavrljačio mikrofon sa scene, pa pogodio ovu voditeljku u glavu! Ona mu „naplatila" tužbom: Povrede su trajne! (VIDEO)

27.01.2024

07:58

0

U bolnicu je odvezena u velikim bolovima i s razderotinom na čelu, te potresom mozga

50 Cent zavrljačio mikrofon sa scene, pa pogodio ovu voditeljku u glavu! Ona mu „naplatila" tužbom: Povrede su trajne! (VIDEO)
50 Cent - Copyright Profimedia

Voditeljka Brijana Mangejn s hip-hop radija „Power 106" rešila je da tuži repera 50 Centa zbog drame koja se odvila krajem avgusta 2023. godine, a posle koje je ona s jasno vidljivom povredom na čelu, potresom mozga i bolovima u levoj ruci prevezena iz Kripto.kom arene u jednu bolnicu u Los Anđelesu. Tokom šoua, naime, kada je Fiftiju dodat mikrofon za koji se ispostavilo da ne radi kako treba, njemu je pao mrak na oči pa ga je iz sve snage zavrljačio sa scene.

Tada, međutim, nju je pogodio u ruku i glavu i sada se ona i pred zakonom požalila zbog „ozbiljnih i trajnih povreda", ističe se u sudu predatom dokumentu, do kog je „Page six" uspeo da dođe. Brijana je ovom prilikom zatražila i da bude finansijski potpomognuta zbog prošlog i budućih gubitaka plate, za troškove lečenja, kao i advokate.

 

 

Društvenim mrežama, s druge strane, ponovo je počeo da kruži snimak incidenta.

Ubrzo nakon što se odvio, inače, njegovi pravni predstavnici bili su naglasili kako „je nije namerno gađao mikrofonom u glavu".

- Kao što je i policiji rečeno, moj klijent tako nešto nikad i nikome namerno ne bi priredio - glase reči Skota Limona koji je u to vreme pričao s pomenutim medijima na ovu temu, a Fifti je bio izbegao krivično gonjenje.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike